View Single Post
Staro 05.01.2019., 19:51   #6089
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor SpicyFly Pregled postova
Krajem mjeseca mi ističe ugovor sa Amis-om gdje sam imao 100/100.E sad,da li ja moram ići u A1 sklopiti novi ugovor ili me oni nazovu, pa to riješimo telefonski? Jer dok je bio Amis uredno su me nazvali i sve riješili preko moba.
Ako netko zna,thx
Ja sad plaćam telefon, internet 100/100, 2 risivera i prošireni paket 300njak kn na ex. amisu. Ako ne produžiš ugovor ja sam tako isto napravio prošle godine umjesto tih 300 mi je došlo 400 il tako nešto uglavnom dosta više jer su mi naplatili i dodatnu brzinu kao da sam uzeo koju imaš sada kao pod tim neki promotivnim njihovim jer defaultna je 50/50 ma da nigdje ne piše i dodatni ovaj paket prošireni za tv kanale šta imam su isto više naplatili. Đubrad su i to ti neće ni reći samo će ti doć uplatnica ako ne produžiš, vrlo debilno, tako je bar meni bilo, isticao mi je ugovor i ženska me zvala ja sam rekao da ću još razmislit pa sam razmišljao mjesec dana malo gledao šta ima u ponudi da li ostat ili preći kod nekog drugog pa kad mi je došla uplatnica na kraju mjeseca od tih 400njak kn sam ipak nazvao i produžio ugovor i nakon toga mi je normalna opet bila od 300njak kn kao sada šta je.
Thermaltake je offline   Reply With Quote