Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.01.2019., 08:32   #41306
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Tako da se pomakneš u položaj u kojem si namještavao retrovizore. Osobno imam nešto između "normalnog" i ovog njegovog. Tek kad se malo nagnem, onda vidim i kvake i gumu dole.
Probaj par puta u istom danu 150 metara u rikverc po uskom vijugavom makadamskom putu ograđenom suhozidom.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Nagnes glavu malo i vidis sve, a i naviknes se kroz neko vrijeme gdje u retrovizoru smije "biti" drugi auto ili stup bez da ga udaris.
Vidi odgovor gore.
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Sa backup kamerom...
Jedini put kad sam roknuo u ogradu je kad sam se pouzdao u backup kameru. Hvala, ne hvala, za bilo kakvu vožnju po gore navedenom putu ima mi preveliku “latenciju”.

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Jednostavno . To njegovo podešenje je vjerojatno za novije retrovizore, moji na Mazdi 2 iz 2004 su ipak malo više prema unutra jer ne love toliko. Jbg.a kad više od 10 godina voziš 15m u rikverc za izać iz dvorišta i prolaziš vrata na manje od pola metra, takvo podešenje retrovizora je normalno.

Kakva su to vama "normalna" podešenja ?
Jedino normalno podešenje je da iz prirodnog položaja za volanom vidiš rub auta, ali samo rub.
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Neki noviji modeli kombija imaju zadnju kameru (obično je montirana na vrhu auta, izmad zadnjih vrata). S njome u kombinaciji sa zadnjim senzorima moraš biti totalni tudum da ga ne parkiraš kako treba.
Ja imam 4 kamere i senzore na svim stranama te na ekranu vidiš auto iz ptičje perspektive. Majka za parkiranje.
Backup kamera i panoramski pogled je super (imam to čudo na autu od staraca) dok se zimi ne uprljaju od soli ili dok ti ljeti ne zabliješti sunce pa ne vidiš ekran. Onda nema do retrovizora, ultrazvučnih senzora i osjećaja za prostor.
Garro je offline   Reply With Quote