View Single Post
Staro 04.01.2019., 21:02   #696
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Venomgamer Pregled postova
pukljavo govno,nece na 4 ghz ni sa 1.35 v. jedva drzi 1,27v 3,9 ghz,jedino se trident z bolje ponasa s njim
nemogu nac u biosu igpu postavke,ima li neko gigabayte ab 350 gaming 3
zadnji bios je gore iz 26 .12. 2018.mozda je ukljucen igpu pa ga to koci
mozda je zato sto je kupljen u hg srotu
A ebiga. Posralo te. Ili su izgleda nama u HR došli iz jedne serije koja je utter crap. Ne znam što bih rekao.
Znači nakon launcha, svi po stranjskim forumima i recenzenti su imali isti ili bolji score od mene, s time da ja nisam previše ni pipkao i petljao oko toga, par sati sam se cijedio.
I onda je netko sa foruma dobio prvi 2600 koji nije išao više od 3.9. Mislim da je to bio Warlock. I onda je uzeo 2600X koji mu ide na 4.2 ako se je varam.
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Sprzi to i po novi.
Sram te i stid bilo
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Nemaš igpu u 2600, nema ga što kočiti. Btw. i mome iz Uzishopa treba 1.3V za 4GHz, nije neki primjerak.

Zna itko zbog čega bi se mogao komp smrzavati u idleu? Promijenio sam Idle Current u biosu sa Low na Typical, tako da nije to. Da detaljnije istestiram memoriju možda?
Ili je SoC premali ili ti je na RAMu napon na knap ili ti je LLC prenisko. Sve to malo bumpaj SoC na 1.05V recimo i RAM slobodno na 1.4. LLC na level 3.
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Možda su ipak prevelika očekivanja, možda su ovi tipovi sa 1.20v i 4ghz izuzetak...
Kad pogledaš mnogim 1st gen treba barem 1.35v za 3.9ghz, a ti imaš 4ghz sa 1.30v? Ipak je bolje od first gena, a na kraju krajeva ipak se samo radi o refreshu jedno te istog nodea da bi bile drastične razlike...

Ali da, što kaže Venomgamer po ovakvim cijenama 1600X nema smisla nadodavati nekoliko stoja za R5 2600
Nisu izuzetak..barem nisu bili kod launcha kao ni mjesec dva nakon njega.
Citiraj:
Autor Venomgamer Pregled postova
mislio sam da svi ryzen 5 2 gen imaju,1600x je 1075 kn,nemojte se zajebat ko ja,mogo sam ustedit 350 kn a imat isto
moze ti se smrzavat od proca ….
Sad se 1600X najviše isplati. Ali kad sam ja kupovao recimo 2600, 1600X je bio skuplji 200 kn. Sad je skoro 400 jeftiniji. No brainer je sad za kupovinu.

Ali vidim ja, ima još 4 ghz pacijenata, nisam jedini već sam mislio da sam samo ja patio od OCDa

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote