Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.01.2019., 18:20   #41298
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@Thor, imam benzinca, tak da mi je jasno da nije bas "eksplozivan" na niskim okretajima

Nego bas sam gledao tu Mazdu 2, a i da bas imaju problema s injektorima, dotle sam bacio oko na Toyotu Yaris, 1.5 VVTI, al kod nje pak cujem da je troma s onim rucnim mjenjacem, s obzirom da ima 110ks..

Gledam rabljene aute, ne nove. Bas sam naletio na jos jedan auto kojeg hvale, po pitanju motora i prakticnosti, Hondu Jazz, (2016) malo km ima, starost mislim da je 2 god.al je prodana.. Ovi japanci su skupi ko vrag, pogotovo Honde..

Posto neki vele nemoj dizel (skuplji za odrzavanje) drugi pak vele, uzmi dizel, a godisnje radim oko 17-18tkm. Tak da onda i dizel i benzince gledam, na kraju cu vidit kaj ce presudit.

Nego sumnjam da cu naletit na benzinca s performansama ko moj Clio 2 sa 1.6 16v motorom, samo eto, voli popit, al zauzvrat daje puno. Najblizi tomu je Mazda 2 sa 1.5 motorom, benzinac, specke na papiru djeluju odlicno a i u recenzijama je hvaljena s tim motorom i naravno ne trosi puno.

Nema puno atmosferaca na trzistu, a malo sam skeptican prema ovim, "mlincekima za kavu".
zvonac je offline   Reply With Quote