Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.01.2019., 21:20   #41260
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
dobro jel policajci ikada zaustavljaju zbog nepodešenih farova? Nisam picajzla, ali stvarno ima bisera. Ne smeta me cak toliko kad prodje negdje netko na otvorenoj cesti kraj mene, pa me zabljesne (samo ne gledas u far i bok), ali genijalci na autoputu koju mi se voze na dupetu sa ili nepoštelanim ili dugim svijetlima me stvarno iritiraju. Zapravo opcenito kak se vozi po autoputu po HR je kriminalno zadnje vrijeme...
To. Nepoštelana svjetla su najmanji problem. 40.000 sam od 1.6. ove godine napravio na a3 do sad, visina snopa svjetala je najmanji problem. Ekipa koja ne pali svjetla uopće navečer, ekipa koja se po magli vozi ili bez svjetala ili samo sa prednjim (dnevnim) svjetiljčicama, ekipa koja se vozi 20-30km u komadu lijevom stranom 100ku ili sporije i neće se maknut, ekipa koja ti se sa 110 izbaci na 5m ispred tebe i prestiže kamion koji se vozi 105, ženska ekipa koja priča na mobitel i šminka se dok se vozi ujutro iz zg za ivanić ili obrnuto i uopće ne gleda da se vozi po sred 2 trake na autoputu, ekipa koja ima malu pišu pa ih prestigneš sa lošijim autom od njihovih suvova na kredu od 15 godina pa te prestignu nakon 2km i rade ti brake check jer si im dirnuo u ego, ekipa koja se po magli vozi 200 i ne hebe pol posto promet ispred sebe, itd. itd. To su sve stvari koje se događaju svaki dan po autoputu i koje murija na istom ne je.e 2 posto, kao ni presretači, jer je lakše stat uz stup i glumit cvjetnjak sa laserom u ruci i pisat kazne, ili se nabijat presretačem nekom na guzicu ko se vozi 150 pa ga 'natjerat' da brže prestigne i napisat mu kaznu za 160kmh, itd. Jad i bijeda, a alternative nema jer ići za zg doktoru u dogovorena vremena i kombinirati to sa poslom i drugim obavezama, ići običnom cestom do zg i nazad je pre presporo.