Citiraj:
Autor 1v@n
Clio kad je izašao
(dnevna svjetla u prednjoj masci) - ovo
Prvi redizajn (samo unutra)
(izvana isti, iznutra bolji materijali (mekanija plastika i kožni volan po defaultu (plastični, tj gumeni u prvoj verziji), na volan dodana tipka za glasovnu navigaciju za iOS i promijenjena boja instrumenata (crvena, a prije narančasta)
Drugi redizajn (unutra i vani)
(novi branik, nova lokacija LED svjetala (dolje u braniku), prostor motora reorganiziran, više kromiranih stvari u unutrašnjosti) - ovo
Tu je sad bilo više verzija. Mislim da su modeli s maglenkama imali LED u glavnim svjetlima, ali GT je onda imao LED svjetla dolje, bez maglenki. Uglavnom zakomplicirali su sve
Karavana sam vozio i s njegovim 175 gumama nisam imao nikakvih problema ni žešće se provozati po zavojima. Udoban, ali držanje najviše ovisi o gumama. Pošto su mi gore gore obično stavljali nekakve low end, onda nisam pretjerivao.
U vožnji nema razlike između facelifta i starog, samo je unutrašnjost ugodnija. Facelift je promijenio i kompletan prostor motora. Ne bih to ni skužio da nisam išao točiti tekućinu za stakla. Taj dio su maknuli na kompletno drugu stranu. Nemam pojma zašto. Nikakve razlike u motorima nije bilo.
Imam Megane 4 sad, 1.5 dCi 90
|
Ček malo, postoji samo jedan redizajn, jel tak? Kad je Clio 4 Phase 1 izišao na tržište, 2012te, nek me neko ispravi..
I Phase 2, 2016te (redizajn) i to je to, zadnja aktualna linija, može ispravak ak sam u krivu..
Ali, na cesti ima Klijača 4 sa tri vrste led dnevnih svijetla.
1. kod svijetla, tj u prednjoj masci
2. skroz na dnu branika
3. u farovima, idu u obliku L (vjerojatno ovisi o opremi, to bi trebao bit najjači paket opreme).
Dojmovi u vezi Meg 4? Jel fali snage, pošto ima 90ks, a teži je sigurno od Clia kojih 150kg. Meg 4 mi je lijep, više prostora u kabini kao i u gepeku, čak mi se i dopada više ta centralna konzola sa velikim displejem, spram Clia 4 koji izgleda ko da je naknadno zalijeljen za armaturu

ujedno i šaka u oko..
Taj sam M4 gledal, od rabljenih a ujedno i najjeftiniji, našel neki sa 90ks al ima analogni mjerač brzina, vjerojatno je to bazna oprema.