Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2018., 15:15   #41228
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Clio kad je izašao
(dnevna svjetla u prednjoj masci) - ovo

Prvi redizajn (samo unutra)
(izvana isti, iznutra bolji materijali (mekanija plastika, nasloni za ruke i kožni volan po defaultu (plastični, tj. gumeni u prvoj verziji), na volan dodana tipka za glasovnu navigaciju za iOS i promijenjena boja dijela instrumenata instrumenata (rezerva i visoki okretaji su sad crveni, a prije narančasti)

Drugi redizajn (unutra i vani)
(novi branik, prednja svjetla, nova lokacija LED svjetala (dolje u braniku), prostor motora reorganiziran, više kromiranih stvari u unutrašnjosti) -ovo

Tu je sad bilo više verzija prema paketu opreme. Mislim da su modeli s maglenkama imali LED u glavnim svjetlima, ali GT je onda imao LED svjetla dolje, bez maglenki. Neki bez maglenki su imali LED u glavnim svjetlima. Ovi slabiji paketi opreme su bili kao na slici. Uglavnom zakomplicirali su sve

Imaš tu neke stvari, ali puno je više toga nego što su prikazali, sitnice obično koje skužiš ako baš sjedneš iz starog u novi.
https://www.carwow.co.uk/blog/renaul...s-new-compared

Karavana sam vozio i s njegovim 175 gumama nisam imao nikakvih problema ni žešće se provozati po zavojima. Udoban, ali držanje najviše ovisi o gumama. Pošto su mi gore obično stavljali nekakve low end, onda nisam pretjerivao. Fino ide, bez brige.

U vožnji nema razlike između facelifta i starog, samo je unutrašnjost ugodnija. Facelift je promijenio i kompletan prostor motora. Ne bih to ni skužio da nisam išao točiti tekućinu za stakla. Taj dio su maknuli na kompletno drugu stranu. Nemam pojma zašto. Nikakve razlike u motorima nije bilo.
Nisam puno vozio običnog, ali u karavanu se da otraga prevesti troje odraslih uz nešto stiskanja i kukanja

Imam Megane 4 sad, 1.5 dCi 90

Da sad kupujem auto za sebe i moram birati između Clia i Meganea, uzeo bih Clio karavan i natrpao ga svom dodatnom opremom. Megane me nije impresionirao iznutra koliko izvana.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 31.12.2018. u 15:28.
1v@n je online   Reply With Quote