View Single Post
Staro 30.12.2018., 11:31   #5588
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Šteta kaj se grafičke više ne štekaju odostraga.Puno je lakše riješiti kabele.Ovako to ruši cijelu koncepciju kad se ovako poprečno stavi.Imam isti problem.Najbolje mi je kučište izgledalo sa 1050ti,ona nema napajanja i onda je puno elegantnije.
Mada sve pohvale,zbilja dobro.
Daj mi reci gdje si uhvatio tog phantexa.Ne vidim ga na nabavi?

Da, malo su to zaribali sa konektorima. Jedno vrijeme sam isprobaval da vučem kablove vodoravno prema kavezima ili iznad grafe pa prema 24 pin konektoru, ali je tako još gore.

Phanteks kućište sam uzeo pouzećem preko onog iPon mađarija shopa te još par dodataka: phanteks led traku, RGB 140mm okvir za vent i ekstenziju za RGB header na matičnoj.

Ovog mog modela nema na stanju, cijena je bila 960kn za kućište + poštarina GLS cca 60kn. Ja sam valjda zadnjeg čopio.

Ali ima crni obični model za 800kn, koji ima 2x140mm, ali bez Halos RGB okvira koji moreš na bilo koji vent montirati (a svaki okvir ti je cca 100kn ili više). Tak da je opravdano ovaj special edition malo skuplji zbog crnih i bijelih detalja, 2 RGB okvira i dodatnog venta.

Probaj ih kontaktirati pa možda mogu nabaviti. Ja sam par tjedana istraživao kućišta i mislim da ovo stvarno puno nudi za tu cijenu. Čak sam bio blizu i da uzmem Corsair 570x white, ali mi je drago da nisam.
Imaš i kod njih bogat izbor drugih kućišta i jeftinija su nego u HR shopovima.
TheBEaST je offline   Reply With Quote