View Single Post
Staro 27.12.2018., 15:38   #1786
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Daj mi molim te reci koje su da mogu i ja preći dok mi istekne ugovor. Baš su me razočarali, unazad 2 mjeseca su mi pale prosječne brzine za duplo.
Ja sam uzeo Tele2 ali sve zavisi kakva je guzva oko tebe pa ni to nemora biti rjesenje za sve lokacije/tvoj dio.

Uzeo na probu 14 dana i radilo je dobor tih 14 dan apa sm uzeo kod njih ugovor a otkazao VIP (Dload mi je od 50-90 upload od 20-40 zavisno od doba dana) i nebrinem se kad i kolko saljem/skidam jer 1TB mi je sasvim dovoljno za sad.

VIP mi je bio 40-75 Dload a 30-50 upload i sa vezom/stabilnoscu sma bio zadovoljan ali ovih 100GB mi nikako vise nije bilo dovoljno jer nije mi za torrenete nego za posao pa trebam tokom dana (tako da mi nebrojanje prometa poslije ponoci ne pomaze za posao) uploadat oko 2GB i downloadati 2-3GB i to mi onda bude oko 4-5GB dnevno pa mi tih njihovih 100GB ni uz suzdrzavanje i pracenje prometa nije dosta premda imam jos i T-com Turbo za ostalu sitnariju (TV, mobiteli..) po kuci pa mi ovo ne trosi taj promet.

Ali najvise me od produzetka ugovora odbila njihova nezainteresiranost i sporost rjesavanja problema ili bilo kakvih upita te papairologija do besvjesti (za islistanje prometa sam morao potpisat,skenirati slati 2 razlicita dokumenta/papira, i slati ima t eonda cekati 25 dana da mi posalju izvjestaj na mail koji naranvo veze nema s onim online brojacem tako da ispis prometa onlien nesluzi nicemu niti se mozes ikako ravnati po njemu i zaliti).