-->
Citiraj:
Autor jp_rv
tftp-om ga digni nazad. skini s tp-linkovih stranica firmware, nazovi ga tp_recovery (ili fw_recovery, zaboravio sam), daj si kompu fiksnu ip adresu, upali router dok držiš reset button, i router bi se trebao javiti na 192.168.1.1
otvori si cmd i pingaj ga, kad se počne javljati pusti reset button i lupi send na tftp-u. takva procedura je na 1043, a 941 bi trebalo bit isto .
|
A ne mogu, jer se stalno resetira, drza ja reset il ne drza, isto se ponasa, proba san ga i spojit i telnetom doc do njega nece, ako posaljem o ->192.168.1.1 u pravom trenutku pokusava se spojit , u krivom ne moze niti pristupit
Citiraj:
Autor Nikky
|
Verzija je V3.4, tako da valja nije taj intel unutra  Ideja je bila da bude Wireless Bridge, sa kontrolom brzine i jos nekim sitnicama i WakeOnLan sa free DNS-om. Kad sam stavljao ima neki razlog zasto je onda bio dd-wrt a ne open, ali se stvarno ne sijećam vise
Što se tiče što sam radio, imao sam neki build iz 2013 (mislim) i isao sam updejtat preko web sučelja, i prošlo uspješno, bar mi je dd-wrt tako slagao.  Ostavio sam da ne resetira postavke jer znam da sam prije to dugo konfigurira pa da ne moram opet
U spojleru je rezultat pinga sve varijacije i samo ako upalim, i ako drzim reset, i ako drzim QSS i ako drzim oboje i ako pritišćem random
|