View Single Post
Staro 23.12.2018., 10:20   #5154
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ne svima jer do nedavno su neki zagovaratelji kineskih mobitela bili glasni kako HR garancija niš ne znači i kako su servisi pokvareni i kako varaju ljude te kako je bolje naručiti izvana.

Osobno bi radije imao RMA mogućnost u HR nego vani. Ne znam je li netko poslao mail u MI Hrvatska, primaju li kao Xiaomi official reseller mobitele istog branda kupljene negdje drugdje. Vjerojatno će to glatko odbijati...

Sent from Usreo Mobara
Vise sam mislio na to da je realna cijena uredjaja 2800kn plus PDV sto je 3500. Dakle 3700 nije pretjerano.

Naravno ne mogu svi tako gledati, i kao privatni kupac bi vjerojatno radje kupio s Honorbuya.

Ali i to je upitno, jer kao sto kazes, HR garancija (vise dobro dodje jer se imas kome prijetiti inspekcijom i losim marketingom na forumima, ako te budu zajebavali), mogucnost kupovine na rate...

Ako se moze prodati puno Samsunga u ducanima po vecim cijenama, i Huaweia po 5000kn+ (za kes, preko Njuskala) moze valjda i Xiaomija za 3400kn+.

Nabavka jeftinijih uredjaja iz Kine funkcionira samo zbog loopholea da oni salju iz EU bez da su i oni platili PDV (bilo je to negdje obasnjeno). Kada tako gledas, uvidis da nisu nasi trgovci toliko pohlepni, nego nemaju izbora (4300kn+ od ovlastenog distributera bolje da ne komentiram...).
Elven je offline   Reply With Quote