Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne svima jer do nedavno su neki zagovaratelji kineskih mobitela bili glasni kako HR garancija niš ne znači i kako su servisi pokvareni i kako varaju ljude te kako je bolje naručiti izvana.
Osobno bi radije imao RMA mogućnost u HR nego vani. Ne znam je li netko poslao mail u MI Hrvatska, primaju li kao Xiaomi official reseller mobitele istog branda kupljene negdje drugdje. Vjerojatno će to glatko odbijati...
Sent from Usreo Mobara
|
Vise sam mislio na to da je realna cijena uredjaja 2800kn plus PDV sto je 3500. Dakle 3700 nije pretjerano.
Naravno ne mogu svi tako gledati, i kao privatni kupac bi vjerojatno radje kupio s Honorbuya.
Ali i to je upitno, jer kao sto kazes, HR garancija (vise dobro dodje jer se imas kome prijetiti inspekcijom i losim marketingom na forumima, ako te budu zajebavali), mogucnost kupovine na rate...
Ako se moze prodati puno Samsunga u ducanima po vecim cijenama, i Huaweia po 5000kn+ (za kes, preko Njuskala) moze valjda i Xiaomija za 3400kn+.
Nabavka jeftinijih uredjaja iz Kine funkcionira samo zbog loopholea da oni salju iz EU bez da su i oni platili PDV (bilo je to negdje obasnjeno). Kada tako gledas, uvidis da nisu nasi trgovci toliko pohlepni, nego nemaju izbora (4300kn+ od ovlastenog distributera bolje da ne komentiram...).