Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.12.2018., 11:36   #41037
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
Koja je fora s maglenkama u zadnjih x mjeseci? Ne pricam o DLR ledicama, nego bas maglenkama koje u ZG ekipa pali ako se na nebu pojavi oblak ili naznaka padaline?
Petak navecer, cca pol 7. Autoput Zagreb-Lekenik, idem za Sisak.

I OK, iza Gorice je zaista padao snijeg i nisu bili uvjeti za preko 100km/h. Nema idem na malo na drugu traku pa nazad, kolotecine snijega bas bas.

No, posljednjih cca 5km stignem tri lika.
Nesto ispred mene, Vectra starija i prvi Audi. Novo nesto, fino, krasno, Audi, ne A2 ili slicne igracke.

Lik je valjda upalio sve sto je imao iza. Gledam, ja cetvrti iza njega i kada se poklopi ravnina prema njemu, bode u oci. Ali ovaj U Vectri niti jednom da je blicnuo ili opalio dugo svjetlo, cijelim putem fino iza ide i ne znam kako mu ne smeta.

I znam da ljudi zaborave na tu maglenku, no ovo je space shuttle integrirano u oba boka straga. Izgleda ko sletna pista........

Burko je offline   Reply With Quote