View Single Post
Staro 14.12.2018., 10:40   #5170
poweeer
Premium
Moj komp

poweeer's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Nešto neobično...na aukciji sam najvišom ponudom ostvario kupnju itema. Desilo se to da kupac u opisu nije naveo mogućnost shippinga za HR,ali me je mailom obavijestio koliko iznosi shipping i da šalje za HR. Prvo nisam mogao izvršiti uplatu pa sam mu poslao zahtjev za "total amount". Ni onda mi nije dopuštalo plaćanje jer HR nije navedena pod opcijama prodavača kao zemlja shippinga. I nekako mi drugi dan uspije uplata ali status je slijedeći...

"Your payment is pending"

Znači plaćanje je na čekanju...love na računu imam...sa kartice nije ništa rezervirano te nije stigla nikakva obavijest od paypala da je rezerviran iznos za naplatu. Wtf ? Ne kužim u čemu je problem...jel imao tko sličnu situaciju ?
Postoji mogucnost da seller mora acceptat payment prvo na svom paypalu. Mada cudno da nije nista rezervirano s kartice ali moglo bi biti to. Jos mi pada napamet da seller inace ne koristi paypal ali ga je unio, i ta email adresa uopce ne postoji ko paypal adresa, dok mu netko ne posalje novce, onda dobije obavijest - ok odi otvori racun da ih primis.
poweeer je offline   Reply With Quote