View Single Post
Staro 13.12.2018., 11:57   #1125
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
A gle, x compact uopće nije u klasi xz1c . A garant bi mobitel imao dulje vrijeme, ja bih svakako išao na xz1c .
Taj fp senzor sa strane je i meni puno bolja pozicija negoli odiza 😁 . Aksesibl kako god da stoji. Jest da se čovjek navikne, ali mislim da je xz1c dovoljno dobar da se ni ne moraš navikavati na senzor kod xz2c . Potonji nema ni hedfoun džek ako ti išta znači.
sve jasno za klase snage etc. ali za ono kaj meni treba je to sve debelo prejako, čak i z3c koji radi super fluidno i baš kako mi odgovara, ali sada baš da bi išao na slabije od toga - ne bi svakako.

iskreno kada je stara dobila x compact i ja prebacivao stvari sa starog moba, instalirao i podešavao sve pa reko idem se malo igrati sa tim bočnim fp-om (koji mi je kao generalni fičr mobitela bio bitan negdje u razini popusta na kutiju tampona) i promumljam sam sebi - ovo prokleto dobro radi (pošto nemam nikakav pass na mobu i stoljetna je navika stisnut bočni gumb ili double-tap po ekranu i mobitel je spreman za korištenje).

Citiraj:
Autor Xiaomi Pregled postova
Na XZ1 kojeg imam FP radi nevjerovatno brzo i precizno. Kad se navikneš ne želiš drugačiju lokaciju fpa. 3.5 mm je tu. Kako su gore naveli ovo pametno punjenje je zakon. Recimo stavim oko ponoći na punjač, mob je naučio da može puniti polagano između ponoći i jutra. Zato baterije na sony mobovima duže traju od konkurencije. Ali koga ovo smeta može jasno isključiti.
3.5mm jack mi može poslužiti eventualno kao holder za čačkalice

za pametno punjenje iskreno sam prvi put tu pročitao i moram priznat da sam momentalno prigrlio taj fičr, pogotovo ja koji nemam porive za čestim mijenjanjem divajsa, štoviše imam gađenje, a sad sve maltene dolazi sa built-in batt.

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
sisonja, i ja sam u tom žuta fleka kampu
dže se tebi nalazi i jel se širi?
syss je offline   Reply With Quote