View Single Post
Staro 09.12.2018., 06:59   #1708
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Je.e lud zbunjenoga. 9 razlitih cijena za istu uslugu.
Fali ti 145kn za 200GB sto su nudili meni
Ovih 125kn je bez ikakvih telefona kod njih itd...

Gle, to je sluzba za zadrzavanje korisnika i agenti imaju slobodu sklopiti ugovor maltene kako god zele, mislis da im familija placa vise od 100kn za 200GB ? Naravno da ne jer sam pricao s jednim agentom
Blefiraju kao i mi pa gdje se nadjemo jel... pogotovo sto su ljudi skuzili da mogu dobiti pogodnosti samo kad imaju taj papir a u stvarnosti 90% njih
ne misli prekinuti uslugu nego nisu bili ljeni pokrenuti raskid samo da bi nesto iskamcili i sad se sve svodi na procjenu agenta jel taj korisnik zbilja misli otic ili blefira pa tako i oni shodno tome daju ponude...

Eto, priznajem ja sam bio ljen i nisam htio cekati "razmatranje" 200GB za 140kn + mogao sam i uvjetovati da
novi router dobijem mada ne treba mi ali eto neka stoji.., no nisam tako da nema obrasca te je moguce da te opet zovnu jos jednom.
Imam jos jednu liniju u kuci tako da bitno mi je da sam manje platim a lako mi se organizirati za neko vece skidanje bilo cega...

Isto kao total tv recimo, 2 mjeseca se trazilo pogodnosti - nema.
Pokrenem raskid i opet na prvi poziv nude mizeriju tj. CPHD 1 i 2 24mj free..
Zapakiram opremu i vratim je postom, drugi dan a jos im oprema nije stigla zovu i nude sljedece:

Full sve otkljucano 3mj.
CPHD 1 i 2, HBO svi otkljucano 24mj.
4 Prijemnika ! ( 1 je dajbe a ostala 3 redovno 75kn )

6 mjeseci u pola cijene tj. 80kn mjesecno.
Ostatak mjeseci 160kn mjesecno.

Onda sam ih odheba i to isto napravio kod stare pa cekao te uvjete i uzo 4 prijemnika i sve ostalo sto ide s tim i 2 prijemnika meni a 2 njoj
Dakle 80kn mjesecno meni i njoj i 2 paketa glavna otkljucana 24mj. di ces bolje... jel to isto tj. 2 prijemnika i nista otkljucano 24mj. se placalo 110kn...
Igra macke i misa pa nekad smo misevi a nekad leopardi

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 09.12.2018. u 08:19.
silver_tip je offline   Reply With Quote