Citiraj:
Autor maby
Što se tiče Softwera nema više nikakvih problema kao što je bilo sa modelima 2 ili 3 godine nazad..Modeli 2017 i 2018 rade veoma dobro..
Možeš mi vjerovat, da ja ne bi preporučio Philips nikome ako bi bilo sa njima ikakvih značajnih problema..! Jer nemam ja od toga ništa...
|
Kažeš da je do prije dvije godine Philips imao problema sa televizorima, i nisu bili za preporuku a sada su to postali najbolji televizori u svemiru.
I to nam kaže čovjek koji u posljednjih 10 godina na godišnjoj razini na forumima na području od Triglava pa sve do Đevđelije zaradi stotine crvenih kartona i čiji deseci duplih accounta bude isbrisani baš radi reklamiranja Philipsa.
Philips godinama ima problema sa kako kažeš lošijim tvorničkim postavkama zbog čega ima slika u trgovini izgleda gore od drugih, jedini ima problema sa kako analognim tako i digitalnim signalom na koaksijalnim kablovima, ima softverskih i hardverskih problema na sve strane i izgleda da im se baš ne žuri išta mijenjati u vezi toga. 2020 ti ćeš naravno napisati da je bilo softverskih ili drugih problema samo sa televizorima prije 2019.
Ono što je tragično je da dok Philips kupcima prodaje Ambilight i svake godine unaprijeđeni P5 procesor i ne postoji najava da će Philips izbaciti njegovog nasljednika turski Vestel (Toshiba, Finlux, Polaroid, Hitachi, RCA, Medion, Telefunken, Electra) ga kako po kvaliteti ugrađenih komponenti tako i po novijim tehnologijima (Dolby Vision, DTS:X) već ostavlja u prašini daleko iza sebe.