View Single Post
Staro 05.12.2018., 10:58   #11994
leonardo
Premium

leonardo's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor maby Pregled postova
Što se tiče Softwera nema više nikakvih problema kao što je bilo sa modelima 2 ili 3 godine nazad..Modeli 2017 i 2018 rade veoma dobro..
Možeš mi vjerovat, da ja ne bi preporučio Philips nikome ako bi bilo sa njima ikakvih značajnih problema..! Jer nemam ja od toga ništa...
Kažeš da je do prije dvije godine Philips imao problema sa televizorima, i nisu bili za preporuku a sada su to postali najbolji televizori u svemiru.

I to nam kaže čovjek koji u posljednjih 10 godina na godišnjoj razini na forumima na području od Triglava pa sve do Đevđelije zaradi stotine crvenih kartona i čiji deseci duplih accounta bude isbrisani baš radi reklamiranja Philipsa.

Philips godinama ima problema sa kako kažeš lošijim tvorničkim postavkama zbog čega ima slika u trgovini izgleda gore od drugih, jedini ima problema sa kako analognim tako i digitalnim signalom na koaksijalnim kablovima, ima softverskih i hardverskih problema na sve strane i izgleda da im se baš ne žuri išta mijenjati u vezi toga. 2020 ti ćeš naravno napisati da je bilo softverskih ili drugih problema samo sa televizorima prije 2019.

Ono što je tragično je da dok Philips kupcima prodaje Ambilight i svake godine unaprijeđeni P5 procesor i ne postoji najava da će Philips izbaciti njegovog nasljednika turski Vestel (Toshiba, Finlux, Polaroid, Hitachi, RCA, Medion, Telefunken, Electra) ga kako po kvaliteti ugrađenih komponenti tako i po novijim tehnologijima (Dolby Vision, DTS:X) već ostavlja u prašini daleko iza sebe.

Zadnje izmijenjeno od: leonardo. 05.12.2018. u 12:29.
leonardo je offline   Reply With Quote