View Single Post
Staro 04.12.2018., 20:34   #11977
maby
Banned

Datum registracije: Aug 2018
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
2.5 GB vs 2. Za koji model u prodaji si ti linkao onih 2GB?

I volio bih vidjeti ovakvu tablicu i za Sony modele.

Ali na kraju dana možda nije ni bitno. Mislim da smo se svi složili da Philips TV-i odlično izgledaju na papiru. Ali na žalost po Philips ovo nije igra kartama, poput onih s autima, nego proizvod koji se koristi, a korisnici koji ga koriste su sve samo ne oduševljeni s njime.

Razumijemo da ti radiš za Philips (sada znamo i da je za Slovenski), i vjerojatno te i plaćaju za ove postove, ali svejedno nije u redu da ljude koji će možda otplaćivati taj TV i godinu-dvije, neki i 3... da navlačiš na proizvod koji je softverski upitne kvalitete.
Meni su prije 2 godine čak u dućani (neću reći kojima da ih ti kao zastupnik Philipsa ne kreneš špotati), govorili da izbjegavam Philips, imaju problema s njima, vraćaju se puno i da uzmem doslovce bilo što drugo, osim ako baš nisam spreman riskirati zbog Ambilighta.

Tako da dok ne prođe još malo vremena i vidi se dal su ispravili probleme s ovim lineupom 2018, ja se klonim Philipsa.
On je u TV svijetu nešto kao Alfa za aute. Odličan hardver, ali na iznimno lošem glasu zbog traljave izvedbe koja ljude, koji nisu Alfisti / Filifisti, izluđuje.

Što se tiče Softwera nema više nikakvih problema kao što je bilo sa modelima 2 ili 3 godine nazad..Modeli 2017 i 2018 rade veoma dobro..
Možeš mi vjerovat, da ja ne bi preporučio Philips nikome ako bi bilo sa njima ikakvih značajnih problema..! Jer nemam ja od toga ništa..A, da imaju poneki ljudi problema, to je sasvim normalno jer nema nijednog televizora na tržišču koji ne bi imao pokojih problema..Pa znaš koliko se ljetno prodaje televizora..Pa ako bi svi radili brez greške onda ne treba davat ni garanciju na televizore..Moram, da kažem, da kod nas se vračaju svi televizori natrag što se tiče različitih kvarova od Sonya, Panasonica, Philipsa itd.. A ako sam iskren je bilo ponajviše problema sa Samsung televizorima..Pa sad ne pljujem po tim televizorima kao što jedni plujujete po Philipsu..Svi televizori se kvare i če se kvariti..
maby je offline   Reply With Quote