Citiraj:
Autor maby
|
2.5 GB vs 2. Za koji model u prodaji si ti linkao onih 2GB?
I volio bih vidjeti ovakvu tablicu i za Sony modele.
Ali na kraju dana možda nije ni bitno. Mislim da smo se svi složili da Philips TV-i odlično izgledaju na papiru. Ali na žalost po Philips ovo nije igra kartama, poput onih s autima, nego proizvod koji se koristi, a korisnici koji ga koriste su sve samo ne oduševljeni s njime.
Razumijemo da ti radiš za Philips (sada znamo i da je za Slovenski), i vjerojatno te i plaćaju za ove postove, ali svejedno nije u redu da ljude koji će možda otplaćivati taj TV i godinu-dvije, neki i 3... da navlačiš na proizvod koji je softverski upitne kvalitete.
Meni su prije 2 godine čak u dućani (neću reći kojima da ih ti kao zastupnik Philipsa ne kreneš špotati), govorili da izbjegavam Philips, imaju problema s njima, vraćaju se puno i da uzmem doslovce bilo što drugo, osim ako baš nisam spreman riskirati zbog Ambilighta.
Tako da dok ne prođe još malo vremena i vidi se dal su ispravili probleme s ovim lineupom 2018, ja se klonim Philipsa.
On je u TV svijetu nešto kao Alfa za aute. Odličan hardver, ali na iznimno lošem glasu zbog traljave izvedbe koja ljude, koji nisu Alfisti / Filifisti, izluđuje.