View Single Post
Staro 27.11.2018., 22:29   #11938
LookaZD
Registered User

Datum registracije: Jun 2013
Moze li kakva preporuka za Best Buy TV do oko 3500kn, max 4000kn.
Velicina ekrana da bude 49" (123cm dijagonala).

TV bi se koristio najvise za gledanje serija, filmova sa USB-a i gejmanje na PS4 i tu i tamo na PS3.
Bitno mi je takoder i da je zvuk vise manje dobar koliko moze biti za jednu TV.
Znam da je najbolje spojit TV sa nekim vanjskim zvucnicima i surround sustavom ali to je druga tema
Dakle ako je moguce da ima pristojan zvuk a ne da zvuci ko da izlazi iz neke prazne kutije bez imalo basa i icega.

E sad zadnjih nekoliko dana razbijam si glavu sa time dali mi se uopce isplati uzimati 4K TV ili da uzmem Full HD TV.
To me zanima iskljucivo u vidu gejmanja, jer neznam bas kako bi se PS4 slim a pogotovo PS3 nosio sa 4K TV-om, odnosno da li bi bilo dosta input laga, pucanja slike i losije performanse konzole u vidu slabijeg FPS-a.
Full HD se vrti u 1080p sto je i nativna rezolucija PS4 pa mislim da tu ne bi bilo nikakvog problema.

S druge strane mislim da mi ne bi ni bila nesto primjetna ta 4K kvaliteta slike s obzirom da ne namjeravam bas skidati filmove od 50GB da bi vidio te neke ultra detalje.
a TV programi u hrv se ionako vrte u max 720p pa tu takoder 4K nemoze doci do izrazaja.

Pa ako moze par prijedloga za neke best buy TV-e s obzirom na gore opisano. tnx

Zadnje izmijenjeno od: LookaZD. 28.11.2018. u 08:47.
LookaZD je offline   Reply With Quote