Jbg lakrdija je od pocetka, ali dalo se uhvatit val i zaradit. Ili zaradit na day tradeanju. Istina, na momente kad je glava vruća i kad sve raste iz dana u dan, kad se aktivira fomo i pohlepa, čovjek čak povjeruje u happy end. U retrospektivi hladna glava vidi sve znakove bubblea koji su tada bili, ali lako sad bit pametan.
Razlog zašto bi izumrlo? Pa npr čak i da kripto dođe na vrata široke upotrebe kao sredstvo plaćanja/medunarodnih transfera itd, što spriječava neku banku da ne izbaci svoj kripto i ponudi ga svojim klijentima? Mislim da je najveći doseg postojećih coinova kao nekakvo paralelno sredstvo plaćanja na crnom tržištu u većoj ili manjoj mjeri, ali mainstream nikad.
Sva sreća nisam puno ulozio u kripto, samo ono što sam imao kao višak. Svoj ulog sam izvadio kad kad je bio crash početkom godine, a ono što je ostalo od tadašnjeg profita (cca 1.5x uloga) sam ostavio i ostavit ću da se paca bar do kraja godine pa makar otišlo na nulu

. Žao mi je kaj nisam pobro profit na peaku, ali to je i onako skoro nemoguće predvidit (osim ako si charlie lee i prodaš sav svoj ltc na apsolutnom peaku pod izlikom kako ne želiš biti u sukobu interesa)
P.s. usporedba s tržištima vrijednosnih papira (dionice obveznice, itd) ne stoje jer iza toga stoje stvarne firme koje zapravo stvaraju vrijednost.