Citiraj:
Autor viper
@litra
Pricekat prosirenje optike i na tvoju adresu. Kako su krenuli mogli bi Dubravu uskoro i cijelu pokrit ...ocito im je plan da u blizoj buducnosti sve spoje do dubca.
Najlogicnije bi bilo barem sto se istoka tice da krenu sa donjom dubravom jer ima dost kuca a tamo bas i nema tolko fttca(za sad) tj vecina lokacija je daleko od centrale.
Tko ceka taj doceka. 
|
ma znam da će eventualno optikom pokrit i moj dio, samo sad plaćam 300 kn 20/1 i 70 tv programa a s novim ugovorom bi platio 269kn 200 programa + net i telefon što je i dalje po mom mišljenju daleko preskupo. ljudi koji im rade u prodaji nemaju pojma o čem pričaju. lik mi nudi 60mbit vezu i to bi bilo ok za 269 kn. ali 20/1 apsolutno ne, još mi kaže: "ako ne možete imati 60mbit zapravo ništa ne gubite već dobivate". ja njemu odgovorim: znači plaćat ću 60mbit a imam 20/1 mbit, a on opet meni da to nije tako. prodaju muda pod bubrege.najgore je to što mi je istekao ugovor pa nemam baš preveliku pregovaračku moć osim da im pošaljem zahtjev za promjenu operatera pa da vidim hoće li ponudit bolje uvjete.
EDIT: lik iz tehničke službe mi je rekao da pošaljem zahtjev za optiku putem maila pa ako bude dovoljno zaintresiranih da će provest do mene. ne znam ima li uopće smisla slati?