kad se već priča o besmislu ostavljenih znakova nakon radova, osobno sam prisustvovao kada je pauk digao auto sa parkirnog mjesta.
Dakle, "pauk" je od ZG Parkinga, parkirna mjesta iscrtava ZG Parking... i onda dođe pauk i fino ga digne. Neki postariji gospodin i ja to gledamo s terase kafića, i ne vjerujemo.. dođemo do vozača pauka da vidimo koj k se događa, lik jedva priča hrvatski (manjinac), počne histerizirati, sad nam tek ništa nije jasno, i pomalo sumnjivo...
Srećom njegov kolega je pričao hrvatski, pa nam je objasnio da je policajac zvao jer je auto parkiran na zebri... mi WTF kakva zebra, ovo je usred ceste, bočno parkiranje...
kad ono stvarno ispod auta neka prastara žuta zebra, ali se vidi da je parkirno mjesto nacrtano preko nje i novije... kad se ono osvrnemo, a na travi znak za pješački prijelaz... dakle to nije križanje, to je bila privremena zebra dok su imali radove i zatvorili križanje 100m dalje...
i fakat pauk digao auto i otišao... mi poludili, pa čovjek će misliti da mu je auto ukraden, legalno se parkirao, vjerojatno i platio parking, i auta nema?? ko bi pomislio na pauka??
srećom, pa je postarijeg gospodina do mene to toliko iznerviralo da je zvao ZG Parking, jebao im sve po spisku, 3 puta objašnjavao da to nije njegov auto, ali da se ne mogu tako bahato ponašati gamad nekulturna, oni na kraju rekli daneće naplatiti premještanje, ali da policija određuje kazne.. pa se ipak predomislili i pitali "vratiti ćemo auto, gdje želite", "pa tamo gdje ste ga i uzeli, a šta ćete ako to mjesto više nije slobodno, ne znam!!"
uglavnom Monthy Python uživo.