Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2018., 13:47   #40576
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ne znam koliko dugo već na Heinzelovoj nakon raskrižja s Vukovarskom stoji znak 40km/h jer su prokopali biciklisticku stazu na nogostupu i tako ostavili... Ne kuzim kakvog to utjecaja ima na automobilski promet - nijednom nisam vidio aktivne radove.

Na Slavonskoj se random pojavljuju znakovi 40km/h. Tamo kod Lesnine su kopali nesto kraj ceste, jaaaako polako i mjesecima je stajao znak 40km/h. Samo sam cekao da se i policija pojavi. Umjesto da se ta mala iskopina ogradi, znak stavi samo kad radnici rade, zbog njihove sigurnosti, a kad ih nema - okrene se paralelno s cestom i to je to. Isto na Slavonskoj kod Metroa je stajao znak 40km/h prije petlje, jer su bili “radovi”. Možda i jesu bili, ali tko zna kad i kakvi.

Prvi sam za to da se kažnjavaju prekoračenja brzine u zoni radova, ali ne može to biti na način da jedan dan netko metne znak niskog ograničenja i to tako mjesecima stoji bez radova, a dan prije nego što ga maknu šalje se policijska patrola da uslika ljude koji svakodnevno onuda putuju i nikad nisu vidjeli radove. Nije ni čudo što ljudi ne poštuju takve znakove i ograničenja.
IcyTexx je offline   Reply With Quote