Citiraj:
Autor IcyTexx
Velika promjena na hrvatskim autocestama, stalno će vam kontrolirati brzinu
Jedva čekam. Uz sve fiktivne radove i kretenska ograničenja 100km/h na prekrasnim dionicama...
Prebacit će se i ostatak prometa van autocesta, pa će ljudi ginut. Koliko često obzirom na gustoću prometa netko na autocesti vozi 200km/h i pogine ili napravi glupost? Kladio bih se da je zanemarivo.
Kaj se tiče radova ... po Italiji, Austriji sklanjanju znakove ograničenja kad nema aktivnih radova, a kod nas stoje mjesecima dok se ništa ne dešava. I onda sam ja kreten kad otupim na fiktivne znakove pa me uslikaju jer “jurim”.
|
Da ne govorim da je opće poznato da se u Njemačkoj na dionicama bez ograničenja brzine gine naveliko, ono, suicidalne dionice. A ne, čekaj...
Dosta redovito idem ZG-ST i većih problema sam imao sa ekipom koja koči pred tunelom sa 130 na 80 i ne gleda kod prestrojavanja u lijevu traku nego sa ljudima koji prozuje sa 150-160 kraj mene. Ovo sa "radovima" bolje da ne komentiram, zatvore dvadeset kilometara autoceste (ulaz Sv. Rok - Tifon prije Maslenice) i onda ne vidim JEDNOG radnika.