Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2018., 12:08   #40567
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Varaždin - Zagreb autoput, košta k'o suho zlato, u tih 60km autoputa, trenutno radovi na 4 mjesta, jedan od tih 4 je dug gotovo 5km.

I onda dođeš to Zagreba, i onda ovdje kod izlaza na istok gužva zbog radova kod izlaza u radničku. Jebeš takav auto-put.

Što se tiče radova vani, da, Austrija i Njemačka su uvijek u radovima, taman sve renoviraju pa mogu ponovo, ali ljudi se voze normalno. Ne 130, ali se voze 70-80. Kod nas je to druga priča. ZG zaobilaznica kod radničke, smjer prema Varaždinu, u jednom dijelu je suženje u one 2 "žute trake", uže od normalnih... Ograičenje 50km/h, kolona 2km, jer se ljudi ne znaju voziti, jer je "preusko"...

Živio sam u Sloveniji 2 godine, možemo mi srati koliko želimo, prije nekih mjesec dana sam išao u Istru kroz SLO, kod Ljubljane auto na autu, klasična gradska gužva ali mi se i dalje vozimo 110km/h.

I ono najgore, autoput Varaždin - Zagreb, smjer ZG, prije Sv. Helene na mostu gore stave radar i onda te čekaju na naplatnim. Jedva čekaš da prođeš sve te kamione i aute koji su se nakupili kod tih radova i onda te čekaju tamo
Mommistake je offline   Reply With Quote