Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2018., 12:02   #40566
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Jucer sam isao prema Zagrebu i kod izlaza Velika Ludina (nesto prije Rugvice) majstor u plavom parkiran sastrane na travu sjedi u gepeku i vani drzi tronozac (multanova pretpostavjjam) i naranvo da su taj dio stavili znak 100 km/h.

To su sve neki novi znakovi sa zuto/zelenom kockastom podlogom, ima ih na hrpetine na A3. Od ZG do NG je sigurno na 10 mjesta ako ne i vise tako kod skoro svakog izlaza/odmorista/benzinske stavljeno 100km/h a izmedju toga redovito jos ima 120 i 100 znakova (onih standarnig bijelo/crvneih) + naravno radovi i suzenja 60-80 km/h.

Naravno cijena cestarine je ista kao da je sve 130.
Ne postoji izlaz velika ludina
Prije rugvice/naplatnih/ježeva je ivanić, križ, popovača, u smjeru slavonije ofc.
Što se radara na a3 tiče, to je stara fora, zato su i natrpali sva ta ograničenja kod svake benzinske i svakog izlaza, da mogu lapat pare na najjadniji način. To nema veze sa sigurnosti u prometu nego samo sredstvo muženja ovaca. Svaki dan sam skoro na tom potezu, i imaju 2 presretača, 1 plavac sa tronožcem koji stoji na tih par lokacija gdje je 100 ograničenje i jedan pješak koji kao u texasu bude skriven sa las.pištoljem iza stupa od nadvožnjaka. Taj je najčešće ili ispod zadnjeg nadvožnjaka prije naplatnih tj točno kod ježeva, ili nadvožnjak-dva prije. Na svim lokacijama gdje je 100 ograničenje, možete se vozit maksimalno 140kmh, radari su naštelani na 141+. Nekad vam zna stajat parkiran auto sa plavcem unutra koji sjedi na zadnjem sicu i skida laserom i na pravcu prije samog odvajanja zg-obilaznica

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk