Citiraj:
Autor akoj
Kona nije daleko od Ignisa - štoviše meni je i gadnija.
|
Njoj se sviđa
ova boja. Ja moram priznati da mi je lijep auto, osobno da biram išao bih nešto veće, ali na kraju dana stvarno me boli briga što želi voziti dokle god mi oči ne krvare kad ga vidim parkiranog kod zgrade, a Kona mi je ugodno iznenađenje, vidio jer par puta na ulici i zapazio je. Plastika unutra je meni užas, ali opet, ne mora se meni svidjeti
Citiraj:
Autor bertone
Pa ova nova (redizajn) Vitara ima puno bolju kvalitetu plastike u unutrašnjosti od prve serije, ima i mali 3cil 1.0 turbak koji ide fino i cijenom je tu negdje kao i Kona, a nije tak ružna ko Kona 
|
Bila je gledala, nije joj nešto bila. Ja bih joj uzeo i Ford Kugu da želi to voziti, ali kaže da joj se ovo sviđa, čini se da se zapalila....sada napraviti test vožnju, i iako je rečeno da ćemo čekati do proljeća, ne bih se čudio da bude prije. Kažu mi u Puli da ih imaju na lageru svugdje u blizini manje više svih boja i paketa pa čekanje 7-10 radnih dana, osim ako idem na 170 KS izdanje, tada može i do 6mj

Kaže žena ništa od toga

, malecki motor i tjt.
Citiraj:
Autor xlr
Ne moram ti pricati da je njegov pokusaj izvlacenja iz govana bio traljavo odigran.
|
Ahhh, klasika. Ja stvarno ne znam zašto se ljudi ustručavaju od toga da uzmu palicu i razvale sve aute u tim salonima, kada čujem što se dešava