View Single Post
Staro 16.11.2018., 10:40   #5833
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Lagani update: prije skoro 2 tjedna flešnuo na čisto G930FXXS3ERJ2 (SEE) sebi i curi te Adhell 3.1.1. Restorali smo maltene isti set aplikacija kao i uvijek uz iznimku Gsam battery monitora i Naptimea. Njen mob je bio na zadnjem DHR Nugatu i bio je los, gubio je previše baterije u idle-u. Na poslu od 6 do 16h i sa 1h sot-a doma bi dosla sa 40-50% baterije. Ima instalirano brat bratu niti 10 aplikacija (iste kao i ja). Krivili smo 4G i dvosatno putovanje na posao i nazad. Htio sam mjenjati bateriju jer ima već 2 godine. Kod mene je situacija bila bolja, ali svejedno, u idle-u je volio cuclati 1-2% bez razloga, preko noći sam morao paliti airplane mod inače ode 10% bezveze.

Otkad smo flešali to i freezali standardni set od 130ak apkova razlika je primjetna i to lipo. Ona neki dan došla doma sa 70%, ~1h sot i 10ak h na bateriji i 4G. Mislio sam da ga je negdje dopunjavala, ali eto, nije.

Kod mene mob preko noći na 10h pojede oko 5%, znači ono, zanemarivo. U airplane modu bi pojeo 2-3% (nisam sada testirao, tako je bilo prije). Baterija mi osjetno bolje diše u idle-u, svaki put izgura nešto više od 24h uz 4-5h sot-a (ovisno koliko ga koristim doma na wifi i manjem osvjetljenju). Ali više me ne jebe idle drain.

Freezali smo software update apk i nema više updejtanja ovih mobitela Ako koristite Gsam ili Naptime probajte ih obrisati. Meni više ne trebaju.

Adhell 3.1.1 provjereno radi tako da ako budete morali, slobodno pređite sa SABS-a na njega. Nema potrebe updejtati ako vam SABS radi.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Maločas izgubio sat vremena života da upogonim zadnji oreo build i da probam latest and greatest Adhell 3.1.1