View Single Post
Staro 16.11.2018., 00:00   #1624
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor tbogovi1 Pregled postova
nemogu izvaditi kad ima onu naljepnicu i pise da se nesmije otvoriti.

Jbt.. jesi se ti ikad popisao negdje na livadi gdje je zabranjeno pisanje ?

Testiraj jel imas LTE_A sa A1, ako imas uzmes taj njihov drlog a nabavis si router CAT6, prepikas karticu i uzivas u 100MBps brzinama...

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Di vi dobijete te ponude
Ja se samo slepam, @buljaka je privatnik a firma mu je takva da ne smiju mu odbit bilo kakve usluge jer prije ili kasnije svi zavrse u toj firmi i onda jeb ga... najebes kad je vec kasno

@Lewis, odes u Portanovu i samo na salteru zatrazis obrazac za raskid ugovora tj. iskljucenje usluga. Dobit ces papir sa brojem obrasca 1- xxxxxxxx
Neces ni doma stici a vec ce zvati, ja sam tarifu iz auta pregovarao i kopao po zeninoj torbi za OIB-om a glupaca iz call centra trazi i da zenu cuje.., reko ne moze !!

Ona a sto ? Pa vozi zena, ocete da ostane na vasim snimanim razgovorima da ste moju zenu tjerali/savjetovali da radi prometni prekrsaj ako se slupamo ?

Onda je odustala i dogovorila se s menom

Dakle ta prva ponuda od 135kn + 100GB moze odmah i ide 5kn dolje ako imas preplatu mob ili nesto drugo na A1 ili 125kn a sve po starom ili odbijes sve
pa cekas drugostupanjski poziv tj. 125kn + 100GB mora na razmatranje prema visljim instancama.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 16.11.2018. u 00:09.
silver_tip je offline   Reply With Quote