View Single Post
Staro 14.11.2018., 19:51   #11817
Nulum
Premium
Moj komp

Nulum's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Pošto pare nisu problem, jer para nikad nema , AF8 vjerojatno pobjeđuje.
Osobno bih se dvoumio baš zbog Androida, jer čitam da je WebOs "most fluid" OS za TV-ove.

Neko rješenje između bi ti bio Panasonic FZ950. Njihov FirefoxOS, iako malo dated, je fluidan i jednostavan (imam ga na svom TV-u).

Za gaming je Panasonic čak i bolji od Sonya. Po interpolaciji i motion handlingu je odličan, bolji od LG-a, a nešto malo lošiji od Sonya.

Boje su i na Panasonicu i na Sonyu "toned down", realnije, dok su na LG-u preistaknute, za onaj WOW efekt (isti trik Samsung koristi od kad znam za njih).

Najbolje ih vidi uživo sve ako možeš, ako ne, naruči online, pa imaš 14 dana da ga vratiš / zamjeniš.
Hvala na savjetu. Necu gledat cijenu ako je neki od TV-a bolji. Naravno da necu bzvz davat 500€ vise ako je sve uzivo vise manje isto ali najbitnije mi je da za novce koje dajem dobijem najbolji TV. LG C8, Sony af8 i Philips 803. to su tri koja cu usporedit ovako kako je kolega napisao i prema tome izabrat.

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Jap, samo nove ljude treba uputiti na to da znaju ko je on, najbolje bi bilo da admini mu ispod nicka napišu "Phillips Ambasador" i onda nek preporuča koliko oće al da ljudi znaju ko je on.

Što se tiče kvalitete upscalinga, barbu u trgovini(pevec) sam pita jel mi može spojiti više televizora na isti izvor da usporedim, i tako je napravio bez problema. Upalio promo materijal i SD kanale i tako sam odabrao TV. Moja preporuka je suziti izbor na par modela, i onda ić u trgovinu vidit na vlastite oči
Slažem se, upravo tako cu i napraviti.

Hvala
Nulum je offline   Reply With Quote