View Single Post
Staro 03.11.2018., 22:22   #11727
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
alpha 7 je proslogodisnji procesor ali to ne znaci da je los. Inace ima ga jos i ovogodisnji oled b8 dok vise serije LG oled ovogodisnjih modela imaju alpha 9. Meni taj famozni proc slike i nije najbitnija stvar ako je panel responzivan dovoljno, ako je dobar kontrtast i bez dse i bb nedaca. Usput, gdje si iskopao da Lg sk8500 ima najlosiju uniformiranost ekrana?
Philips ako ima nano ips onda sigurno taj panel potice od LG-a ionako.
Po meni je daleko najbitnije ulovit dobar primjerak panela a sve ostalo je sporedno.
Nekad davno kad sam kupovao televizore dofuram doma isti model tri primjerka, najboljega zadrzim a dva vratim. Eh to su bila vremena..

levca05@ Sto se tice plasmi ne znam koji model imas ali kod njih je zapravo kvaka koliko je panel svijetao. Kako sam imao vise komada od panasonica (imam jos uvjek) znam jako dobro da se isti modeli ponekad poprilicno razlikuju u svjetlini slike. Ne znam jel to zbog nacina i vremena koristenja ili su u startu takvi. Stariji modeli panasonic plasmi (negdje do g20-g30 modela) imaju pak relativno slabasan prikaz crne boje koji i nije puno bolji od prosjecnog lcd-a, ako je uopce. Medjutim kada imas dobar primjerak sa dobrom svjetlinom, g30 ili noviji jedini pandan koji moze konkurirat takvom televizoru je oled ili eventualno lcd sa dobrim fald-om

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 03.11.2018. u 22:47.
darkijas je offline   Reply With Quote