03.11.2018., 18:45
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2018
|
Citiraj:
Autor Warrior
Znači, išao sam na Philips 65PUS7803 jer sam se sa starim TV-om navikao na ambilight. Zadovoljan sam TV-om, 4K slika je savršenstvo upogonjeno novim P3 procesorom. TV također ima jack 3.5mm koji mi je potreban radi bežičnih slušalica, a ostali TV-i nemaju taj izlaz (samo optički).
Slika na SD kanalima je gledljiva, ali sam se trebao dosta poigrati opcijama da dobijem dobru sliku. Tu mi je pomogao Darkov kalibracijski kanal iz kojeg sam kopirao neke postavke.
Android je brz, nemam nikakvih problema, Kodi sam instalirao i radi savršeno, ostale aplikacije također rade bez problema. Android je TV verzija tako da se ne mogu sve aplikacije instalirati, ali nemam tu potrebu.
Malo sam neodlučan oko opcija mijenjanja kontrasta ovisno o svjetlosti u prostoriji te opciji peglanja pokreta tako da su mi te opcije još uvijek pod upitnikom kako ih držati. Kod peglanja pokreta vide se artefakti, ali mislim da niti jedan TV nema to savršeno riješeno. Uspoređivao sam sa Sony XF9 serijom i ima iste probleme.
Jedini veeeeeliki minus je zvuk. Na tvorničkim postavkama je zvuk kao iz kante, kao iz najgoreg zvučnika za komp, plehnat i nema dubinu. Pojačavajući baseve i smanjujući treble, dobio sam kakav-takav zvuk, ali i to je daleko od zvuka kojeg sam imao na starom 42'' Philipsu iz 2008.g. I još k tome, na glasnijim scenama bas krči, zvučnici krče... odvratno. Krčenje prestaje kada isključim DTS TruSurround opciju, ali tada gubim prostornost zvuka.
Za te pare mogli su se malo više potruditi oko zvuka.
Ako imate specifična pitanja, pucajte...
|
Samo jedna ispravka.. Nije P3 nego P5. 
|
|
|