Citiraj:
Autor fanATIk
Ispada da igrači FPS igara na plejci bauljaju po mapi ko bez jedne noge, sudaraju se s zidovima, nemreju pogodit slona u špajzi.
|
Ispada da imaš dosta veliki staž na forumu, a još uvijek ne možeš pročitati običnu suvislu rečenicu.
Ne kažem da bauljaju, dapače, polovicu igrača na youtube kada gledam kako igraju pucačine sa PS4 da ne piše PS4, ne bih niti skužio. Samo kažem kada smo se bili dotakli teme PC vs PS4 što se tiče FPS, da je tu retardacija uopće uspoređivati kada mehanički neće moći konzola uhvatiti PC što se tiče FPSa. Kao što ima određenih žanrova gdje PC neće nikada moći parirati PS4, dapače.
Imam PS4 već godinu i nešto, uzeo ga prvenstveno samo zbog PES-a jer igram lige na njemu. Horizon mi je vrhunski bio, iako ga nisam završio...a mislim da mi ne bi legla na PC nikako.
Inače, je igrao netko RRD2? Planiram ga uzeti u Sancti jer imam popust od 50kn, dati g frendu da odigra mjesec dva pa onda uzeti kada se malo smanji hype...i da li se ispati uzeti origi spiderman jer mi izgleda kao kewl igra