View Single Post
Staro 27.10.2018., 12:59   #594
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
@x-plosiv - i meni je uvijek bilo i bit ce draze odigrat fps na pc-u, ali moras shvatit i ovo sto decki vele da kad je netko odrastao na fps-u od ps2 nadalje da je njemu to prirodno i da taj razvaljuje isto kao i ti na pc-u.

Gledam bas malce od sogija, mali 7. Razred mene pojede igrajuci fortnite na mobitelu (dok sam ja na ps4). Nemam nikakve sanse protiv njega jer on oduvijek igra na tome i njemu je to sasvim prirodno kao meni da sam na pc-u.

Obojica pričate gluposti, a prileee je to najbolje objasnio.

Pokret koji napraviš mišem i brzinski ne možeš sa gljivom napraviti isto brzinski, ergo samo na mehaniku će te isti skill dobiti.

Ne kažem da me sada ne bi razvalio netko na konzoli, a ja na PC..vjerojatno bi, jer nisam igrao pucačine "za ozbiljno" brat bratu barem 7g..ali dok sam peglao UT99 ili COD4 po 6-12h dnevno, nema tog gamepada koji je mogao tako brzinski parirati pokretima miša...i o tome se na kraju i radi.

Ista stvar su formule, vozači imaju približni skill, ali mehanika na kraju pobijedi ako su približnog skilla.

Isto možeš se ti samnom utrkivati po brdskim cestama sa svojim, neka npr imaš 120 KS, ali ja ću te dobiti čist zbog mehanike ako imam x2 tvoju konjažu i iole skill
X-Plosiv je offline   Reply With Quote