View Single Post
Staro 19.10.2018., 15:44   #11602
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor snorky_vk Pregled postova
trebam preporuku za tv do cca 4000kn. minimum 48"...

ovaj tcl ? se isplati protegnit tih 300kn ?

ili

ovaj samy?

ili nešto treće?
nije za mene tak da ne znam preferencije sto vole gledati, ali u biti trebam neki bestbuy za te pare.... hvala...
Imam navedeni TCL (dijagonala 55, no tehnički je isti kao 49ka) i nemam većih zamjerki. Ono što je po meni mana je:

- iako u postavkama uključim opciju "fast boot", TV se sljedeći dan ponovno "boota" pola godine (50ak sekundi). Nisam po internetu našao da su drugi imali ovaj problem s navedenim modelom, no kod mene je eto prisutan.
- HDMI ARC opcija je mušićava - prilikom paljenja TV upali pojačalo, no i dalje zvuk ide na zvučnike od TV-a. Onda se u opcijama mora ugasiti T-link pa ponovno upaliti te nakon toga radi. Ovdje sam po*izdio i spojio TV i pojačalo preko digitalnog optičkog kabela (HDMI je ostao kao rezerva). Panasonic koji sam imao prije ovoga nije imao nikakvih problema s ARC-om tako da sam u startu eliminirao problem s HDMI kabelom i/ili pojačalom.

Ako se ove dvije stvari mogu zanemariti, TV je odličan - iako je u pitanju Android, brz je i responzivan, po meni je kvaliteta slike (pa i zvuka iz njegovih zvučnika) i više nego dobra.
Wuchko je offline   Reply With Quote