Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.10.2018., 10:11   #39639
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
@burmuz,

- ako si kupio novi auto sa xsenonima u normalnom auto salonu, a isporučili su ti ovakva svjetla onda su te zavaljali i tuži ih (ali to je gotovo pa nemoguće i u banana državi kakva je HR).

- ako si kupio novi auto sa xsenonima, a sad imaš ovo onda su ti na servisu (ako je ovlašteni malo nevjerojatno ali ajde) ili kod Mehe na dvorištu u nekom trenutku zavaljali i skinuli tvoje originalne farove sa pripadajućom elektornikom i stavili ti ovo smeće, a original utopili nekome svome

- ako si kupio polovni auto... jbg, zavaljali su te

... u svakom slučaju, ZF je maila majka za ovo

Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
Cura mi ima Clio III. Trenutno su na njemu gume 185/60/15. Imam doma dobar set zimskih guma DOT17, koje bi htio staviti da ne moram kupovat nove, ali su 185/65/15, što čini mi se nije podržana dimenzija.. Da li policija, tehnički ili netko treći može raditi probleme? Pretpostavljam da da, al čisto ako netko ima konkretno iskustvo
Hoće jer prelazi dozvoljeni postotak no možeš napraviti mali atest i ako prođeš upisati će ti i tu dimenziju (bitno im je samo da guma ne viri van blatobrana i da ne struže za glavu amortizera).

Inače po kalkulatoru je razlika prevelika.

bertone je offline   Reply With Quote