@burmuz,
- ako si kupio novi auto sa xsenonima u normalnom auto salonu, a isporučili su ti ovakva svjetla onda su te zavaljali i tuži ih (ali to je gotovo pa nemoguće i u banana državi kakva je HR).
- ako si kupio novi auto sa xsenonima, a sad imaš ovo onda su ti na servisu (ako je ovlašteni malo nevjerojatno ali ajde) ili kod Mehe na dvorištu u nekom trenutku zavaljali i skinuli tvoje originalne farove sa pripadajućom elektornikom i stavili ti ovo smeće, a original utopili nekome svome
- ako si kupio polovni auto... jbg, zavaljali su te
... u svakom slučaju, ZF je maila majka za ovo
Citiraj:
Autor hedgehog
Cura mi ima Clio III. Trenutno su na njemu gume 185/60/15. Imam doma dobar set zimskih guma DOT17, koje bi htio staviti da ne moram kupovat nove, ali su 185/65/15, što čini mi se nije podržana dimenzija.. Da li policija, tehnički ili netko treći može raditi probleme? Pretpostavljam da da, al čisto ako netko ima konkretno iskustvo 
|
Hoće jer prelazi dozvoljeni postotak no možeš napraviti mali atest i ako prođeš upisati će ti i tu dimenziju (bitno im je samo da guma ne viri van blatobrana i da ne struže za glavu amortizera).
Inače po kalkulatoru je razlika prevelika.