View Single Post
Staro 16.10.2018., 10:26   #2845
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Ehhh...
  1. onda imaš NMB i dobio si na laptopu najbolju tipkovnicu koju si mogao dobiti
  2. baci samo oko par postova ranije i usporedi svoj mehanizam sa mojim... ako je to to imam kapse tipki koji ti trebaju pa samo daj točan popis što sve trebaš
  3. ako si pratio temu od početka, nedavno sam konstatirao da gotovo nitko na forumu/temi nije normalan i da smo svi raskopali i nadogradili svoje ThinkPade i zato nemoj ići na polovično riješenje sa USB BT već si pripremi service manual u papirnatom obliku, pripremi alat, nabavi potrebne dijelove, nađi malo vremena i uhvati se posla (možeš usputi i mobitelom slikati faze rastavljanja da si poslije olakšaš sastavljanje) jer nitko od nas na početku nije znao što radi pa smo se ipak uhvatili posla (i dobrodošao u klub)
  4. to kaj ti laptop nema optiku isto nije problem jer se da nabaviti za siću, a zamjena se svodi na pomakni dvije polugice... uostalom, normalni borbeni komplet za T420/T520/W520 je 1 x optika, 1 x dummy optical bay cover i 2 x 2nd HDD caddy (za radne podatke i backup)
... i na kraju ćeš biti jako zadovoljan kupljenim laptopom i još ćeš sellera pozvati na kavu

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 16.10.2018. u 10:34.
bertone je offline   Reply With Quote