16.10.2018., 10:26
|
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ehhh...
- onda imaš NMB i dobio si na laptopu najbolju tipkovnicu koju si mogao dobiti
- baci samo oko par postova ranije i usporedi svoj mehanizam sa mojim... ako je to to imam kapse tipki koji ti trebaju pa samo daj točan popis što sve trebaš
- ako si pratio temu od početka, nedavno sam konstatirao da gotovo nitko na forumu/temi nije normalan i da smo svi raskopali i nadogradili svoje ThinkPade i zato nemoj ići na polovično riješenje sa USB BT već si pripremi service manual u papirnatom obliku, pripremi alat, nabavi potrebne dijelove, nađi malo vremena i uhvati se posla (možeš usputi i mobitelom slikati faze rastavljanja da si poslije olakšaš sastavljanje) jer nitko od nas na početku nije znao što radi pa smo se ipak uhvatili posla (i dobrodošao u klub)
- to kaj ti laptop nema optiku isto nije problem jer se da nabaviti za siću, a zamjena se svodi na pomakni dvije polugice... uostalom, normalni borbeni komplet za T420/T520/W520 je 1 x optika, 1 x dummy optical bay cover i 2 x 2nd HDD caddy (za radne podatke i backup)
... i na kraju ćeš biti jako zadovoljan kupljenim laptopom i još ćeš sellera pozvati na kavu 
Zadnje izmijenjeno od: bertone. 16.10.2018. u 10:34.
|
|
|