View Single Post
Staro 15.10.2018., 16:14   #22953
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004

Znači, nije akcijski, nije brz, ne znam što ljudi danas očekuju.
Ono što mrvicu zamjeram je da ima zericu previše shaky cama (u scenama koje nisu lansiranje), eksplozija/požar Apolla 1 nije prikazana kak se spada (bezvezan thump vrata i to je to), i ima premalo cigareta i cigara u mission controlu za to doba. Uglavnom, dajem mu visoku ocjenu. Osobno mi nije bio nimalo spor, a bio ga je ogroman gušt gledati, kako je divno snimljen. Grain, coloring, sve je na mjestu da te smjesti u ona vremena.

daj si piogledaj, ne mogu se sjetiti naziva, film o tome kako je fakean moon landing, kako su sve snimili u studiju, meni je puno realniji nego da se to stvarno i dogodilo.

edit evo link Operation Avalanche https://www.imdb.com/title/tt3776826/

meni je bio super-->
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Već neko vrijeme nisam gledao trailere, baš zbog takvih gluposti. Filmovi mi budu puno bolji.

Ali ovo je poznata priča, ne budeš nekaj puno novoga otkrio u filmu. Više ga je gušt pogledati (uz par malih zamjerki) jer je divno snimljen, i da dobiješ dojam tih divljih vremena iz Armstrongove perspektive.

Osobno mi je jako, jako dobro legao, jer se ne zamaram oko američkog patriotizma i budalaština, već sam vrlo vjerojatno doživio film kako je ekipa koja ga je radila željela da ga ljudi dožive, što je i u samom imenu filma rečeno.

Znači, nije akcijski, nije brz, ne znam što ljudi danas očekuju.
Ono što mrvicu zamjeram je da ima zericu previše shaky cama (u scenama koje nisu lansiranje), eksplozija/požar Apolla 1 nije prikazana kak se spada (bezvezan thump vrata i to je to), i ima premalo cigareta i cigara u mission controlu za to doba. Uglavnom, dajem mu visoku ocjenu. Osobno mi nije bio nimalo spor, a bio ga je ogroman gušt gledati, kako je divno snimljen. Grain, coloring, sve je na mjestu da te smjesti u ona vremena.

daj si piogledaj, ne mogu se sjetiti naziva, film o tome kako je fakean moon landing, kako su sve snimili u studiju, meni je puno realniji nego da se to stvarno i dogodilo.

edit evo link Operation Avalanche https://www.imdb.com/title/tt3776826/

meni je bio super
Gabre je offline   Reply With Quote