Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.10.2018., 13:48   #39472
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Kaj se tiče servisa... Eto, nedavno ostavljen jedan auto na veći popravak motora u određenom karlovačkom Renault Nissan servisu... Izvana je auto bio tip-top (minus koja ogrebotinica). Vraćaju auto, prednja lijeva strana branika ljepljena od strane majmuna, far visi van, plastike rastrgane, fino udaren - ništa se ne poklapa više. Idu APP, prave se budale i kažu da je auto tako udaren došao k njima. Servis u kojem je bio prije (spomenut je malo više u temi, Opel) je poslikao auto kad im je došao, i kad je otišao u Karlovac - na slikama se jasno vidi da nema oštećenja. Nakon što su ovim konjima pokazane te slike, jedva priznaju (nakon dotadašnjeg uvjeravanja da nisu krivi) da ga je neka njihova konjina lupila u stup ispred servisa (auto čak ima i prednje senzore). I oni su to išli silikonirat ili šta ja znam, pa su mislili da se to ne bude skužilo. A što je tužno, taj servis glasi kao jedan od najboljih ovlaštenih Renault servisa u RH. Svojim lažima su u jako neugodnu situaciju doveli još niz osoba u još gore situacije (čovjek koji je pokupio auto nije baš sad gledao takve stvari, pa su i njega pokušavali okriviti da ga je lupio nakon što ga je pokupio, koliko znam). Nitko ne odgovara, i dalje imaju unosan posao i boli ih ona stvar.
IcyTexx je offline   Reply With Quote