Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.10.2018., 13:15   #39354
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Za ove što sprdaju kažem im i to se kunem u svoje lijevo jaje: vozio sam renault 4, yugo, Ferrari 458 i vozim trenutnog Megane RS. I mogu vam reći da mi je bolje bilo i u Ferrariju i sad u Meganeu i da je ipak razlika od 32 ili 55 konja i 450 ili 250. Tko kaže drugačije ne zna što priča. Jedino je renault 4 udobniji od 458, bubrezi su mi skoro otišli dok sam ga vozio.

Makar, ruku na srce Renault 4 mi je srcu prirastao i njega bi komotno mogao imati u garaži i subotom ga provozati špicom na kavu ili do kioska. Zakon auto. Yugo je smeće, jedini auto u kojem se možeš porezati na lim u autu ako ne paziš kud stavljaš ruke. No, poslužio je.

Vezano za servis, redoviti svake godine za RS-a mi ispadne 1300 kn u ovlaštenom servisu. Auto je sad 8 godina i kvara niti jednog nisam imao. Osiguranje kasko i AO mi je oko 4000 kuna i rega mi je mislim oko 1300 tako nešto. Nije neki bauk.

Za Q5 i to 2.0 TFSI 252 ks, da mogu po uzbrdici prestizati sa 4 ženske u autu kad idemo do Brijuna na kavu za vikend, i koji ću najvjerojatnije uzeti kaže mi kolega iz osiguranja da kasko i ao mogu računati oko 5-6k kn. Znači malo više. Tako da.... dobro je kolega objasnio, skupo je ako uzmeš staru kramu iz uvoza a visoka klasa vozila.. e onda kad nešto ode skupo se plaća. Sve novije, 2-3 godine max nema što otići ako se auto pazi i održava.
burmuz je offline   Reply With Quote