Citiraj:
Autor jopis
Hehe, zbog politike odnosa s njima, ne smijem pokazat naše cijene, ali reći ću samo da su cijene manje više nego što je razlika u održavanju suv-limo, dakle, drastično su manje  
|
Ma znam, kurim malo
Slažem se s gabrišom, nisu to ipak toliko veće cifre, barem što se ovjesa / kočnica tiče. Jedino lim i dijelovi karoserije, to vjerujem da je dosta veće.
Osobno nemam ništa protiv takvih vozilica (i sam često vozim onog ružnog crossovera kao vozilo svoje drage) i primjećujem kako dosta starije ekipe iz moje okoline (40+, NHF IKOME!

) gleda i razmišlja o SUV-ovima kao idućim vozilima. Čak i frendovi mojeg godišta s djecom na putu gledaju takvo nešto. Pričam o klasi Kašikara, Tiguana, itd...
EDIT:
Citiraj:
Autor sinisa1989
Nisam, ali čuo sam da su vrbovečki "dečki" tamo punili proračun. Naletio sam par puta iz smjera ZG-a kako na onom odmorištu "nišane". Naravno, nitko ne spušta brzinu jer su ograničenja 80-60, na razmaku 50m i nakon toga ništa. Tamo je cesta nešto lošija, no po meni, nije za toliko smanjivanje brzine. Ne bih se čudio da su ti znakovi tu još uvijek greškom jer su putokazi bili skoro godinu dana krivo postavljeni.
Isto ograničenje je i malo dalje kod onih zavoja, a tamo mi ima još manje smisla. Dosta sam često na toj cesti, pa samo isključim tempomat na tih 200m i dalje ga vratim natrag. Taman kod 60 znak usporim na 80 
|
Ona njihova pozicija je vrh, samo mi isto nije jasno gdje se to ograničenje poništava jer imaš ovako: 80-60-odmorište-80-60-benga.
Logično bi bilo odmorište u ovom prvom slučaju, no gdje? Ulaz ili izlaz s odmorišta?