Citiraj:
Autor Gabre
aj ne drobi, to sve napravis dzabe kod starog u radioni i sad tu bacas floskule.
ne kuzim zasto imas takvu averziju protiv SUV-a, tebi se ne svidjaju U REDU, ali ti od njih radis babaroge nekakve.
|
Džabe napravim samo kad si sam radim, a otkad sam s bmw-a prešao na audija i njihovo kompliciranje (motor po dužini a ne poprečno pa za promijenit remen moraš skidat sve hladnjake, branik, masku, farove..., ili isti šaraf na ovjesu s jedne strane 16 ključ s druge 18, drugi 18-19, treći 17-19 i takve gluparije), više radim sam na njemu nego da mi on radi, a to mi nije džabe jer vrijeme je novac
Ma ne radim babarogu nego samo pokušavam dočarat da tih 20-30-40% i nije tako malo para u konačnici, pogotovo uzevši u obzir da se auto kupuje na bar 5godišnji period, u kojem ćeš većinu tih stvari i mijenjat.
Jasno je meni da to netko voli, ali treba bit realan kad su cijene toga u pitanju. Skuplje je skuplje i kaj sad.
Gle, frend je prodao x5 prije mj dana i kupio zbog ženinog nagovaranja audi a7. Doslovno drugi dan je otišao i kupio si još i Nissan Navaru jer se jednostavno ne može NAVIKNUTI na položaj sjedenja u a7. Sve je to stvar osobnih preferenci i to je jasno ko dan, al ja sam pričao prvenstveno o cijenama i o tome da se MENI to ne sviđa/ne paše.