Citiraj:
Autor Gabre
cekaj, ti hoces reci da je limuzinu jeftinije odrzavati od suv-a i to drasticno?
i ne znam zasto ti zelis nametnuti svoje misljenje ostalima. Imam osjecaj da u situaciji da umjesto tog A6 (koje godiste uopce) imate Q7 da bi imao obrnutu pricu.
|
Pa otac mi ima vlastiti autoservis od 84.e godine. Kao što si vidio par postova ranije imam direktan pristup uvoznicima autodijelova za hr i isto tako dostavu tih dijelova isti dan. Cijene banalnih stvari sam naveo u tom spomenutom ranijem postu. Diskove, disk pločice, spone, itd (gume, koje je mr nabrijani rekao da kupi dva seta i zaboravi na njih par godina, a to što je razlika u cijeni za 8 guma i felgi za suv i za limuzinu reda nekoliko tisuća kuna očito nije bitno...). Sve što spada u redovno ODRŽAVANJE vozila. Za razliku od avg joea, svaki dan nabavljam dijelove za raznorazne aute i vidim dobro koliko košta održavanje jednog ml-a naspram e klase iste godine, a6ice naspram allroada (nemamo q7 ovdje, niti da se vozi, niti na servisu), jedne 5ice naspram x5ice, itd. Da, cijene dijelova, guma, limarije su skuplje za suv vozilice naspram limuzine, ili trebam još toga bespotrebno izvlačiti van iz cjenika? Ja uopće ne namećem svoje mišljenje nikome, ja isto tako iznosim svoje, samo sam ja svoje potkrijepio argumentima, tj TOČNIM cijenama.