Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.10.2018., 17:45   #39302
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor jopis
Specijalac ti je odraz u ogledalu
Ajde može, sad smo 1:1

Citiraj:
Autor jopis
Ja tebe nit spominjem nit vrijeđam
Nije mi bila namjera te uvrijedit, ali u tom trenutku to je bio najljepsi naziv kojim sam te mogao nazvati, jer nisi ni zaslužio bolje

Citiraj:
Autor jopis
..imaš neki poremećeni pik na to što ja pišem, ha gle, imaš ignore opciju
Imam te na ignoru (ako se sjecas prije par godina sam ti cestitao jer si prvi koji mi krasi ignore listu u ovih 10 godina staža na forumu. U prilog tome koliko sam tolerantan i strpljiv ide i činjenjica da mi čak ni Gabre nije na ignore listi), ali svakih par godina ti dam priliku pa pročitam tvoje postove da vidim da li se nešto promijenilo i vidim da i dalje nije.

Citiraj:
Autor jopis
Ja sam napisao SVOJE mišljenje, Gabre SVOJE, forum je ovdje da se RASPRAVLJA, a ne da svi imamo mišljenje ko kim young un.
Evo, ja ću ti napisat, KAO I UVIJEK, ARGUMENTIRANI...
Ne, ti imaš imaginarne argumente koji žive samo u tvojoj glavi. Ti se bahatiš, popuješ i pametuješ te si kurčevitog stava prema ostalim članovima foruma. Čisti primjer su ljudi koji su opisali svoja iskustva iz prve ruke,
ali ne ti si i dalje pametniji.

Citiraj:
Autor jopis
.... Pa uzmi razliku u cijeni guma, pa disk pločica, pa diskova, pa samo jednog ramena ovjesa ....
Super, opet su "argumenti" gume koje mijenjam jedanput u 5-6 godina jer imam 2 seta, disk pločice koje isto mijenjam valjda jedanput u 5 godina i rame ovjesa koje od 2006 otkad smo u familiji imali 2 nova auta nismo nijedanput mijenjali. Argumenti da se zasereš :facepalm

Citiraj:
Autor jopis
I nemoj bit tako ogorčen na ljude, državu i sve ostalo, dobit ćeš infarkt od živciranja
Čak i nisam ogorčen, s obzirom da pošteno živim i radim, jedino me ovakvi kao ti uspiju izbaciti iz takta, jer vidim sličnost sa ekipom koja vodi državu

Citiraj:
Autor jopis
Ali i tu ću ti reći da je razlika u cijeni registracije auta od 150ks i auta od 250ks samo parstotina kuna GODIŠNJE. To je najmanja briga koja nekog treba smarat ako se dvoumi između takvih vozila. U točenju bi se isto iznenadio koliko malo troši U PROSJEKU jedan 3.0tdi na 150-160kmh na autoputu u usporedbi sa npr 2.0tdi od 150ks. Grad je druga priča .
Ajde baš mi je drago da si ovakvu pizdariju izvalio i živ ostao. Za nekoga tko se bahato i prepotentno postavljao u raspravama vezano za kasko i obavezno AO moram priznati da si čak i mene uspio iznenaditi. Evo boldao sam da ovakva pizdarija ne nestane u bespućima interneta. Kasko se računa s obzirom na cijenu novog vozila. Neki uzimaju račun a neki čak i katalošku vrijednost vozila. Znači koliko košta neki kompakt srednje klase sa 100 ks a koliko auto sa 250 ks. Nemoraš odgovarati, pitanje je retoričko. E sad kod obaveznog AO isto imaš razrede po jačini motora o kojima ovisi cijena. Moja M3 je za samo 1kw ušla u sljedeću kategoriju i tu je već bila razlika od par stotina kuna. Koliko bi samo bila razlika od 2-3 razreda? Opet retoričko pitanje na koje netrebaš odgovarati. Argument da auto od 250 ks po autoputu malo troši mi je jednaka kao da kažeš da bugati nizbrdo u leru uopće ne troši puno. U prijevodu debilizam sam po sebi ako ti je 90% vožnje gradska vožnja. No nemoj se sekirati evo sad si barem nešto naučio, zato su forumi super, uvijek nešto naučiš

I za kraj bih te zamolio da mi ne odgovaraš na ovaj post jer mi je stvarno gubljenje vremena klikanje na prikaži post pokraj tvog nicka. Ali hej, ne brini, s obzirom na moje strpljenje i toleranciju pogledat cu za nekih pola godine kaj pišeš pa ako ti se stav normalizira možemo se upustiti u neku argumentiranu raspravu.

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 04.10.2018. u 18:14.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote