Citiraj:
Autor jopis
Specijalac ti je odraz u ogledalu 
|
Ajde može, sad smo 1:1
Citiraj:
Autor jopis
Ja tebe nit spominjem nit vrijeđam
|
Nije mi bila namjera te uvrijedit, ali u tom trenutku to je bio najljepsi naziv kojim sam te mogao nazvati, jer nisi ni zaslužio bolje
Citiraj:
Autor jopis
..imaš neki poremećeni pik na to što ja pišem, ha gle, imaš ignore opciju
|
Imam te na ignoru (ako se sjecas prije par godina sam ti cestitao jer si prvi koji mi krasi ignore listu u ovih 10 godina staža na forumu. U prilog tome koliko sam tolerantan i strpljiv ide i činjenjica da mi čak ni Gabre nije na ignore listi), ali svakih par godina ti dam priliku pa pročitam tvoje postove da vidim da li se nešto promijenilo i vidim da i dalje nije.
Citiraj:
Autor jopis
Ja sam napisao SVOJE mišljenje, Gabre SVOJE, forum je ovdje da se RASPRAVLJA, a ne da svi imamo mišljenje ko kim young un  .
Evo, ja ću ti napisat, KAO I UVIJEK, ARGUMENTIRANI...
|
Ne, ti imaš imaginarne argumente koji žive samo u tvojoj glavi. Ti se bahatiš, popuješ i pametuješ te si kurčevitog stava prema ostalim članovima foruma. Čisti primjer su ljudi koji su opisali svoja iskustva iz prve ruke,
ali ne ti si i dalje pametniji.
Citiraj:
Autor jopis
.... Pa uzmi razliku u cijeni guma, pa disk pločica, pa diskova, pa samo jednog ramena ovjesa ....
|
Super, opet su "argumenti" gume koje mijenjam jedanput u 5-6 godina jer imam 2 seta, disk pločice koje isto mijenjam valjda jedanput u 5 godina i rame ovjesa koje od 2006 otkad smo u familiji imali 2 nova auta nismo nijedanput mijenjali. Argumenti da se zasereš :facepalm
Citiraj:
Autor jopis
I nemoj bit tako ogorčen na ljude, državu i sve ostalo, dobit ćeš infarkt od živciranja 
|
Čak i nisam ogorčen, s obzirom da pošteno živim i radim, jedino me ovakvi kao ti uspiju izbaciti iz takta, jer vidim sličnost sa ekipom koja vodi državu
Citiraj:
Autor jopis
Ali i tu ću ti reći da je razlika u cijeni registracije auta od 150ks i auta od 250ks samo parstotina kuna GODIŠNJE. To je najmanja briga koja nekog treba smarat ako se dvoumi između takvih vozila. U točenju bi se isto iznenadio koliko malo troši U PROSJEKU jedan 3.0tdi na 150-160kmh na autoputu u usporedbi sa npr 2.0tdi od 150ks. Grad je druga priča  .
|
Ajde baš mi je drago da si ovakvu pizdariju izvalio i živ ostao. Za nekoga tko se bahato i prepotentno postavljao u raspravama vezano za kasko i obavezno AO moram priznati da si čak i mene uspio iznenaditi. Evo boldao sam da ovakva pizdarija ne nestane u bespućima interneta. Kasko se računa s obzirom na cijenu novog vozila. Neki uzimaju račun a neki čak i katalošku vrijednost vozila. Znači koliko košta neki kompakt srednje klase sa 100 ks a koliko auto sa 250 ks. Nemoraš odgovarati, pitanje je retoričko. E sad kod obaveznog AO isto imaš razrede po jačini motora o kojima ovisi cijena. Moja M3 je za samo 1kw ušla u sljedeću kategoriju i tu je već bila razlika od par stotina kuna. Koliko bi samo bila razlika od 2-3 razreda? Opet retoričko pitanje na koje netrebaš odgovarati. Argument da auto od 250 ks po autoputu malo troši mi je jednaka kao da kažeš da bugati nizbrdo u leru uopće ne troši puno. U prijevodu debilizam sam po sebi ako ti je 90% vožnje gradska vožnja. No nemoj se sekirati evo sad si barem nešto naučio, zato su forumi super, uvijek nešto naučiš
I za kraj bih te zamolio da mi ne odgovaraš na ovaj post jer mi je stvarno gubljenje vremena klikanje na prikaži post pokraj tvog nicka. Ali hej, ne brini, s obzirom na moje strpljenje i toleranciju pogledat cu za nekih pola godine kaj pišeš pa ako ti se stav normalizira možemo se upustiti u neku argumentiranu raspravu.