Ajme što se sve ovdje može pročitati....znaci covjek napise da je njemu dosta 75 konja i nadje se specijalac koji ga isflejma i napravi idiotom jer eto njemu je to nepojmljivo da netko moze biti zadovoljan sa 75 konja. Što je najgora stvar, ne samo da mi takvi ljudi nisu jasni, nego takvi jos i imaju djecu. Pa mi je odmah jasno kako ce ta djeca jednog dana razmisljati...
Onda drugi covjek napise iz svog osobnog iskustva zasto mu je SUV bolji od sedana i ko za peh se opet javi isti specijalac koji ide objašnjavati njemu zašto je u krivu. Ajme meni majko mila ja cu se ranit :facepalm
Da bude stvar bolja, i ja sam gajio nesimpatije prema SUVovima. Dok na redovnom servisu nisam se sjeo u cx5 i bome ostao ugodno iznenadjen. Od nadmoćnog položaja sjedenja, lakoća pristupa gepeku, lakoća pristupa zadnjoj klupi, nemoram se pigat ko Šeks nakon 3 boce štoka da stavim kolica u auto. A te gume koje su skuplje 20 % cu isto prezivjeti. Jebote 20 posto skuplje gume kao argument. Kao da ih mijenjam svaki dan. Lolčina. Tako da sljedeci auto je definitvno SUV uz miatu naravno
Što se tiče auta od 200-250 konja, nepada mi napamet imati nesto takvo da imam neznam kakvu plaću. Jednostavno mi se ne plaća osiguranja, kaska i porezi, c02 ovoj lopovskoj državi, a o točenju uopće da niti ne pričam. Da mogu birati jedan 2.2 150 konja SkyActiv s turbinom, bi mi sjeo ko Trumpu okidanje ObamaCare-a