Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.10.2018., 00:01   #39160
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Hahahaha, ma da, to leti sa 75ks, mi nitko nismo vozili nikakve aute, nije nam posao auto i ne znamo što se može, točnije što se ne može sa autom od 1000+kg i 75ks. Eto. Nek si ti rekao da to ima i nižu i gas
Pogotovo na autocesti za rijeku ili split gdje su usponi takvi da se auto od 150ks ima s čim borit, a ne clitoris od 75
Nigdje nije rečeno da leti, ali da mogu održavati 130-150, mogu. Pobogu, imam tempomat i znam čitati brojeve Zagreb - Rijeka je ograničenja 110 nakon Bosiljeva, Držim 120 na tempomatu. Jel to problem?
Trebao bih vozit 170 koliko auto ide ili što? Ne razumijem?!

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
moram se slozit s tobom oko toga. Ako sam ja mogao sa starom dujom dizelom bez problema odrzavati 130-140kmh po autocesti, ne vidim zasto ne bi mogao clio sa modernim dizelom i boljom dugom getribom, a pogotovo kako velis da ima 6 brzina.
Clio ima 5, ali nije u tome stvar. Stvar je u tome da je ekipa razmažena ganjanjem od semafora do semafora i bez 100+ ks nemaš što tražiti. Ovo s preticanjem kamiona mi je osobito komično.
Debili sa 170 na obilaznici me izguraju u desnu traku (jer sam debil pa se mičem), zapnem iza kamiona, prebacim u nižu i vratim se na 130-140 u roku nekoliko sekudi s tih 75 ks i nastavim pratiti kolonu.

Ja ne znam gdje neki žive, ali ja sam iz Zagreba, pusa bok

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote