02.10.2018., 23:56
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Micek, posao mi je putovanje. Putujem autocestom.
Ako misliš da sa 75 ks ne možeš doći sa 100 km/h na obilaznici, prebaciti u nižu i stisnuti gas, a da auto ubrza, onda si propustio dobar dio života. Da, autu po papirima treba 14s od 0-100. Imam li ja 14 sekundi života da dođem do te brzine...bome imam.
Ne znam koliko godina imaš, ali očito nisi proveo više vremena u autima od 50-60 ks da bi znao što se s njima može ili ne može
Slobodno priče o tome da s takvim autima ne možeš ništa ostavi za novije generacije koji puše to da ti treba 100 ks za normalan život. Solo sam, vikendom potrpam ekipu u auto i odem negdje na planinarenje. Evo, zadnje, Cres. 3 osobe u autu i gepek pun do krova sa šatorima, vrećama za spavanje i alpinističkom opremom. Došao do tamo brzinama koje pišu na znakovima + 10%, svi živi i svi na vrijeme i zadovoljni. Što mi treba više?
|
moram se slozit s tobom oko toga. Ako sam ja mogao sa starom dujom dizelom bez problema odrzavati 130-140kmh po autocesti, ne vidim zasto ne bi mogao clio sa modernim dizelom i boljom dugom getribom, a pogotovo kako velis da ima 6 brzina. 
|
|
|