Citiraj:
Autor jopis
Ništa konstruktivno?
Koje su to prednosti, to me zanima? Ne ove subjektivne tipa 'volim se vozit visoko', nego objektivne prednosti.
Ponovit ću se opet, ja ih ne vidim 
A ovo 'tko nije vozio dobar (što je to točno dobar ili loš suv?) suv jedno vrijeme ne zna što priča', najradije ne bih komentirao. Ali eto - kum ima x5 3.5d koji je koštao 650.000kn, burazov kum ima u ergeli (između ostalog, vozni park je zanimljiv) isto tako x5-icu samo 'običnog' 3.0d, al su ga platili isto novaca (90ak.000€). Frend ima ml350. Mi imamo u sklopu ovog 'skladištenja' auta iz engleske vrlo često ml-ove i x5ice i kad su mi zanimljivi normalno da ih vozam. Da li to spada u kategoriju 'dobrog suv-a'? 
Ali ja i dalje ne vidim nikakvu prednost u istima osim na špici kad treba reć moj je veći  .
Edit: - prednost ne vidim, ali vidim minuse u gumama od par tisuća kuna komad, naspram limuzinskih upola jeftinijih, potrošnje od 10-12L naspram limuzinskih 7-9L (3.0d), težini od +2t zbog koje te iste ranije navedene gume se poderu već nakon 20-30.000km maksimalno, cijeni održavanja uopće koja je isto razmjerno veća nego na limuzini tj karavanu da se ispravim., itd.
|
ti ne vidis prednosti, ja vidim, no ne branim slijepo SUV-ove ali ih necu ni pljuvati.
PRVA prednost - sigurnost. Jednostavno tezina vozila pridonosi tome u sudaru, kako god okrenes. Hebote, ja iz svoga taman gledam preko krova jednom Golfu 7ici.
druga - jednostavno komfornija/prostranija kabina
treca - preglednost u voznji
cetvrta - prakticnost utovara putnika/prtljage
peta - ipak su bolji po losem terenu
nedostatak
- malo slabije vozne osobine u odnosu na nekog malog sedana
- okretnost u gradskim uvjetima voznje no tu ti je isti stvar i sa velikim karavanom ili jos gore velikim sedanom