View Single Post
Staro 02.10.2018., 17:41   #1254
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Nemoj mi spominjati dijeljenje, bacio sam 4-5 velikih kutija punih matičnih ploča, starih diskova, grafičkih kartica itd. Nisam imao vremena niti volje isprobavati i testirati što je ispravno, a što nije... Još me i dan danas srce boli
Siguran sam da svi mi ovdje u temi imamo slična iskustva... Koliko sam samo ja pobacao, prodao i poklonio stvari, misleći da mi više ne budu koristile... Od socket 423 Asus matične (P4-T) sa Rambus memorijom, pa do 3dfx Voodooice koju sam poklonio samo da je odnesu, nadajući se da bude koristila jer sam je u protivnom mislio baciti... A da o onom "Adison" toweru ni ne pričam...

Zatim su tu bili i Cooler Master Musketeer i Aerogate (1), to bi bilo i više nego cool danas. Poklonio sam ih članu obitelji nadajući se da ih budu prodali (i podijelili novce?), ali to se nikad nije dogodilo. Kao i Abit Siluro FX5600 grafička, case modding oprema, itd. Bilo je toga na tone!

Pronašao još starih fotki, gore spomenutih Musketeer & Aerogate

Ne mogu vjerovati... Među tim slikama sam pronašao i vrlo rijetke fotke svog starog Adisona... Ako se ne varam, ovo je neposredno nakon što sam izvadio Rage IIc grafičku i zamijenio je Matrox Millennium G450 DualHead, čime je automatski ispala i Voodoo2 ali u ovom trenutku još nije bila izvađena (u stvari, vidi se na slikama). Memorije sa zadnje fotke su kupljene (nove) u HG Spot-u, pred sam kraj dok su još prodavali "SD" module.

Zatim, kad smo već kod Adisona ... bilo je i tone CD-ROM pogona. Ovaj BTC, 40X brzinski je bio originalno u Adison toweru, ali sam ga iz nekog razloga zamijenio za novi, LG. Mislim da je zezala ladica, više nisam siguran... Nemam pojma što im se dogodilo, vjerojatno je završilo na otpadu

A ovo je bio prvi DVD-RW kojeg sam kupio. Koristio sam ga svega nekih 48 sati, prije nego što je stari Traxdata CD eksplodirao i napravio terminalnu štetu. Ali sam uspio iz nekog razloga dobiti (ostvariti zamjenu) za nov LG, preko jamstva na BTC.

Sastavljanje (tada) nove konfe za jednog člana obitelji... Istog onog koji je dobio Voodoo2. Kao što se vidi iz slika, koristio sam sve dijelove do kojih sam mogao doći, a o kvaliteti odabira bi se dalo dosta raspravljati.

Nedavno spomenuti BlueOrb FX cooler. Najgori CPU cooler kojeg sam IKAD koristio! Nakon ovog sam odustao od eye candy gluposti i fokusirao se na ono što je bitno, te sam kupio Cooler Master Hyper TX3 kojeg i danas koristim!

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 02.10.2018. u 18:15.
  Reply With Quote