Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.10.2018., 13:26   #39107
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
I šta ti se čini ?

Svjetla mi se sviđaju, izgled prednje rešetke ne, komandna tabla mi je ok, iako mi se viđe sviđa ovo rješenje sa F30 gdje je display izdignut na vrhu, nova automatska klima mi se ne sviđa jer mi se čini da moraš nabadati po onom kotačiću za povećati smanjiti temperaturu.
Guzica mi se ne sviđa.
Meni su svjetla malo cudna dizajnom tj volio bi da su malo uza kao kod F30 ali bilo je iza ocekivati jer sad lice na G30 iz 5ce.
Interijer mi je odlican, svidja mi se sto je sad display/tablet malo vise integriran u samu tablu a ne bas kao zasebna jedinica, sjedala su mi odlicna kao i sam volan, vrata iznutra sve super pogotovo sa ovim ambient lightingom koji ide i u standard opremu sad.

Exterijer ce mi trebati navikavanja i da ga vidim uzivo, zadnja svjetla su mi dobra kao i gepek (bit c ejos bolji kad sjedne neki lip ), bocno mi je zas a djos malo cudan sa onom wanabe rupom na blatobrnau koja nije rupa nego smao linija urezana u donji dio i pragovi su mi malo "mlaki" ostlao sasvim dobro.

Ono sto mi se nesvidja je sto nema vise klasicne rucne (sad je samo (P) dugme , znaci F30 ostaje zandji sa klasicnom rucnom ) i cijeli auto mi izgelda dosta visoko od zemlje, nezma mozda sam naviko na moj MPerformance/groudn level pa mi sad ovo visoko izgelda .

Malo mi cudne neke linije urezi na blatobranu dok nisam vidio MPerformacne paket, ond aje postalo jasno cemu ti urezi .

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Trebat će mi malo vremena da se naviknem, čudnovat je po dosta pitanja i ima neke upitne dizajnerske dodatke - treba ga vidjet uživo... Do tad, tvoj mi je apsolutno top.
Meni fali malo "afresivnosti" u M paketu, cini mi se malo zatupljen prednji kraj u odnosu na F30, sjecam se kad sma dovezo F30 stara mi rekla da jos lici na "Stršljena" ovako zasilljen, i da se cini bas brz .
Uglavnom sa MPerformance paketom to je TO, tada izgleda agresivnije i kako treba sa ovim spojleirma, lip, difuzor i pragovima te crnim deteljima na vratima...

https://www.youtube.com/watch?v=nYznpYbIZvI

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 02.10.2018. u 13:42.
Lewis je offline   Reply With Quote